Selen Görgüzel'den sesini eleştiren Işın Karaca'ya tepki!

Şarkıcı Selen Görgüzel, önceki gün sahne aldığı mekanda, Kayahan'ın 'Seni Versinler Ellere' parçasını seslendirdi ancak performansı beğenilmedi. Kendisi hakkında yapılan kötü eleştirilere tepki gösteren Görgüzel, meslaktaşı Işın Karaca'ya verdiği yanıtla da dikkat çekti.

Selen Görgüzelden sesini eleştiren Işın Karacaya tepki

2022 yılının mart ayında yönetmen Hamdi Alkan ile 8 yıllık evliliklerini bitiren Selen Görgüzel, açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Görgüzel, son olarak sesiyle magazin gündemine geldi.

ELEŞTİRİ YAĞMURU

Geçtiğimiz günlerde sahneye çıkarak merhum sanatçı Kayahan'ın sevilen parçası 'Seni Versinler Ellere'yi seslendiren Görgüzel'in performansı eleştiri yağmuruna tutuldu.

Selen Görgüzelden sesini eleştiren Işın Karacaya tepki

"AMA NEDEN?"

Sosyal medyada çok sayıda eleştiri alan ünlü oyuncuya bir tepki de ünlü şarkıcı Işın Karaca'dan geldi. Karaca, Görgüzel'in performansına "Ama neden?" yorumunda bulundu.

Selen Görgüzelden sesini eleştiren Işın Karacaya tepki

IŞIN KARACA'YA YANIT VERDİ

Karaca'nın yorumunu gören ünlü oyuncu, şarkıcıya şu sözlerle yanıt verdi:

2.sayfa‘da paylaşılan haberde dün gece sahnemde söylemeyi en sevdiğim şarkı 'Yemin Ettim’in 5sn’lik ve üstelik telefonla çekilmiş küçük bir parçasıyla beni talan etmeye çalışan sanat severler :) önemli olan iyi niyet bilmediğiniz her konuda fikrinizin olmasına alıştık. Ama bildiği halde 'neden?' diye soran çok sevgili Işın Karaca'ya hepinizin önünde cevap vereyim:

SESİNE GÜVENİP BAĞIRARAK OKUMAK NE KADAR DA RAHATSIZ EDİCİ OLUYORMUŞ Dİ Mİ?

Sahnemde söylemeyi en sevdiğim şarkı 'Yemin Ettim’in 5sn’lik ve üstelik telefonla çekilmiş küçük bir parçasıyla beni talan etmeye çalışan sanat severler :) önemli olan iyi niyet bilmediğiniz her konuda fikrinizin olmasına alıştık. Ama bildiği halde 'neden?' diye soran çok sevgili Işın Karaca'ya hepinizin önünde cevap vereyim:

SESİNE GÜVENİP BAĞIRARAK OKUMAK NE KADAR DA RAHATSIZ EDİCİ OLUYORMUŞ Dİ Mİ?

Selen Görgüzelden sesini eleştiren Işın Karacaya tepki

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105