AK Parti'de yerel seçim için start verildi

Seçimden birinci parti olarak çıkan AK Parti, ilk MYK toplantısında o sonuçları masaya yatırdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan AK Parti MYK toplantısında özellikle oy düşüşü yaşanan kentler mercek altına alındı.

Seçimden birinci parti olarak çıkan AK Parti, ilk MYK toplantısında o sonuçları masaya yatırdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan AK Parti MYK toplantısında özellikle oy düşüşü yaşanan kentler mercek altına alındı. Toplantıda, Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, seçim sonuçlarının il il analiz edildiği bir sunum yaptı. Sunumda hangi illerde AK Parti’nin oy oranının ne kadar düştüğü, büyükşehirlerdeki durum ve oy oranının arttığı 2 ille ilgili rakamsal veriler de yer aldı.

Erdoğan'ın kurmaylarına "oy düşüşünün analizinin yapılması, düşüşün neden kaynaklandığının araştırılması talimatını verdiği ifade edildi.Erdoğan’ın ayrıca, kurmaylara yerel seçim çalışmalarına başlaması konusunda talimat vererek, “sonuçların analizini yapıp yerel seçimlere hazırlık yapmak lazım” dedi. Erdoğan’ın, Kemal Kılıçdaroğlu’nun büyükşehirlerde önde olmasının nedenlerinin de araştırılmasını istediği öğrenildi.

Toplantıda Erdoğan “deprem bölgesinde, büyükşehirlerde ve deprem bölgelerindeki kiralarla ilgili vatandaşlarımızın özellikle seçim sathı mealinde bize belirttikleri problemleri gidermek için yoğun bir çalışma yapalım, üzerinde duralım. Vatandaşın sorunlarını biz çözeceğiz” dediği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105