Kurban Bayramı’nın 2. Günü Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nde halk bayramlaşması düzenlendi.Bayramlaşma törenine, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, AK Parti il Başkanı Sezgin Mumcu, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu, MHP İl Başkanı Ömer Ayar, CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz, Trabzon’da kamu kurumlarının müdürleri, STK ve Sendikaların temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.Gazetecilere açıklamalarda bulunan Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, vatandaşları ilk olarak trafik kazaları için uyarı bulundu.Vali Yıldırım, “Bayramlarda ne yazık ki kazalar oluyor. Özellikle vatandaşlarımızın trafik kurallarına uymaları, gidecekleri yerlere 10 dakika daha geç gitmeleri halinde sağlıklı gidebileceklerini bilmeleri gerekiyor.
Bir de acemi kasaplarımız var. Bu kişilerin kendilerini kasap olarak görmemeleri, mutlaka bu işi bilenlere bırakmalarında fayda var. Üzüntülere, yaralanmalara sebebiyet veriyor.
Bayramlarımız gayet güzel geçiyor. Bütün vatandaşlarımız birlikte oluyorlar. Uzaktakiler yakına geliyor. Birbirini uzun süredir görmeyen insanlar birbirini görüyor. Bu da bizi sevindiriyor. Bütün katılan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bayramlarımızı tekrar kutluyorum. Bayramımız bayram olsun inşallah” dedi.
Trabzon Bayramlaştı
Yorumlar
Trend Haberler
ERZURUM'DA TRABZON TAKIMINA ÇİRKİN SALDIRI!
Başkanın Taciz Ettiği İddia Edilen Genç Kız Ağır Yaralandı
Başkan Genç Eseriyle Övündü!
Bağımsız Türkiye Partisi, Trabzon Polis Emeklilerini Ziyaret Etti
Rize’de Silahlı Kavga: 17 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti
Ankara Trabzon Günleri 1. Meclis’te Başlıyor





