BAŞKAN EKİM AKÇAABAT’I KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle yeniden Akçaabat Belediye Başkanlığına aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat’ı karış karış geziyor. Seçim çalışmaları kapsamında Akçaabat’ı adeta arşınlayan Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, şehrin tüm caddelerini ve sokakların tek tek geziyor. Çalmadık kapı tokalaşmadık kişi bırakmayan Başkan Ekim’e ziyaretlerinde AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Muhammet Ali Yılmaz, AK Parti ve MHP Akçaabat İlçe Teşkilatı eşlik ediyor.

Seçim çalışmaları öncesinde de Akçaabatlıları ve şehir esnafını sık sık ziyaret eden Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Belediye Başkanlığına adaylığının açıklanmasının ardından ziyaretlerini yoğunlaştırdı.

Belediye Başkanı Ekim, gündüz; esnafları, vatandaşları ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyor; akşamları ise Akçaabat’ın çeşitli mahallelerinde mahalle sakinleriyle bir araya geliyor. Bugüne kadar tevazu, samimiyet ve hoşgörü ile çalışmalarını gerçekleştiren Başkan Ekim, bundan sonra da aynı anlayış ve disiplinle çalışmaya devam edeceğini dile getiriyor. Akçaabatlıların saygın bir kentte huzur, güven ve konfor içerisinde kaliteli bir yaşam sürmeleri için durmak yok daima yola devam diyen Başkan Ekim, Akçaabatlılardan tam destek görüyor. Akçaabat’ın gelişmesi, geliştikçe güzelleşmesi için aynı disiplin ve özveriyle yeni dönemde de yorulmadan çalışacağını ifade eden Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Biz, şehrimizin ve vatandaşımızın hizmetkarıyız. Şeffaf, adil, hesap verebilir ve yediden yetmişe tüm Akçaabatlıları kucaklayan bir yönetim anlayışıyla hep birlikte Akçaabat’ımız için çalışıyoruz; yine birlik ve dirlik içerisinde çalışacağız. Bugüne kadar şehrimiz ve hemşehrilerimiz için yaptığımız her şeyde daima Akçaabatlılarımız yanımızda oldu. Biz de hemşehrilerimizi sevinçlerinde, mutlu günlerinde; üzüntülerinde, zor günlerinde hiçbir zaman yalnız bırakmadık; yanı başlarında yer aldık. Dertlerini, kederlerini dinledik birlikte çözüm bulduk; sevinçlerini paylaştık.  Hemşehrilerimizin gönüllerine dokunduk, onlarla hasbihal ettik ve onların dualarına nail olduk. Akçaabat’ımız da Akçaabatlılarımız da hizmetin en güzeline layıktır. Akçaabat bize güveniyor; bize tam destek veriyor. Çıktığımız hizmet yolunda Rabbim alnımızı açık eylesin. Hep birlikte şehrimizi geliştirmeye ve güzelleştirmeye, Akçaabat’ımıza hizmet etmeye gönlümüzü verdik. Gücümüz millet sevdamız Akçaabat’tır.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İşi o napacak başka 2 ay önce

İşi o napacak başka. Şefik Türkmen den sonra akçaabat berbat bir ilçe oldu.