Trabzon’un geleceği için 2 saatlik kritik toplantı

Trabzon’da, kentin devam eden ve planlanan yatırımlarının ele alındığı istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Trabzon’un ulaşım, eğitim, sağlık ve sanayi gibi pek çok alandaki yatırımları, şehrin siyasi ve mülki idari yöneticilerinin katıldığı geniş kapsamlı bir toplantıda ele alındı. TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Adil Karaismailoğlu başkanlığındaki heyet, Trabzon Valisi Tahir Şahin ile bir araya geldi.

Yaklaşık 2 saat süren toplantıda; eğitimden spora, ulaşımdan turizme, sağlıktan sanayiye kadar Trabzon’un gündemindeki tüm projeler detaylıca değerlendirildi.

Toplantıda TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Adil Karaismailoğlu, milletvekilleri Yılmaz Büyükaydın ve Vehbi Koç, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu ve Ortahisar İlçe Başkanı Seyit Hisoğlu katılım sağladı.

Ekran Resmi 2026 02 27 14.04.33

YATIRIMLAR SÜRATLE KAZANDIRILACAK

Toplantının ardından konuşan Karaismailoğlu, “Trabzonumuzun gündeminde olan her konuyu müşterek iradeyle, ortak akılla ve yüksek bir titizlikle takip ediyoruz. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da istişarelerimize devam edecek, Trabzonumuzun ihtiyaç duyduğu tüm yatırımları süratle şehrimize kazandırmak ve hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artırmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. “ dedi.

Toplantının ardından Ak Parti Trabzon İl Başkanlığınca hazırlanan saha programlarına devam eden milletvekilleri ayrı ayrı mahallelerde esnaf ve hane ziyaretlerinde bulunmak üzere Trabzon Valiliğinden ayrılan heyet iftar programında Trabzon Büyükşehir Belediyesince Karadeniz Teknik Üniversitesi öğrencilerine verilecek yemekte bir araya gelecekler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.