Trabzon’un muhtarları CHP’li Özgür Özel’e tepki gösterdi

Trabzon’un muhtarları CHP’li Özgür Özel’in İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkındaki söylemlerine sert tepki gösterdi.

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Bekir Aktürk Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde yaptığı basın açıklamasında CHP’li Özgür Özel’i kınadı. Aktürk, “Gururumuz İçişleri Bakanımıza karşı ağır ifadelerde bulunan Özgür Özel’in açıklamalarını sadece ve sadece terör örgütlerini sevindirir.” dedi.

Başkan Aktürk'ün açıklaması: 

"Türkiye Cumhuriyetin en başarılı İçişleri Bakanı, terörün kökünü kazıyan, uyuşturucu ve çetelerle amansız bir mücadele ile nesillerimizi bu illetten kurtarmaya çalışan, muhtarlarımızın bütün meselelerinde, taleplerinde bizden biri gibi davranarak sorunlarımızı çözen, hemsehrimiz, gururumuz içişleri bakanımıza karşı Trabzon'da ağır ifadelerde bulunan Özgür Özel’in açıklamalarını şiddetle reddediyor ve kınıyoruz.
İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya yapılacak hakaretler sadece ve sadece terör örgütlerini sevindirir. Bizim isimiz siyaset değil hizmettir. Muhtarlara hizmet eden ve muhtarların bütün taleplerini canla basla karşılayan bakanımıza sahip çıkmak bir siyaset meselesi değil, bizim için milli bir meseledir.Özgür Özel siyasetle hakareti ayırt edemiyorsa onun sorunudur. Sayın Özgür Özel in siyasi eleştirilerine karışmayız ancak Sayın Bakanımıza karst yaptığı hakaretlerinin de önüne geçeriz. Trabzon kendi değerlerine, şehrine ve devletine sahip çıkmasını bilir.
Terörün kökünü kazıyan Bakanımız Süleyman Soylu’nun yanındayız. Biz Muhtarlar hep birlikteyiz Türkiye için görevdeyiz. Şehrimize ve şehrimizin evladına şehrimizde laf söylenmesini Trabzonlu olarak hazmedemiyoruz. Bu söylemleri Ankara’da da yapabilirdi. Bizim muhtarlar olarak görüşümüz devletimize sahip çıkmaktır. Bu milletin seçtiği devleti yönetenlere saygı duyulmasını istiyoruz.” ifadelerine yer verdi."

foto:kuzeyekspres

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.