Fenerbahçe Yönetiminin olağanüstü seçimli genel kurul kararı aldığı ileri sürüldü.Yönetimin bugün gerçekleştirdiği toplantıda Eylül ayı içerisinde olağanüstü seçimli genel kurula gitmeyi planladığı ortaya çıktı.
YÖNETİM KARAR ALDI
11 yıldır kaçan şampiyonluk ve imza kampanyasının ardından toplanan imzalrın ardından Mahmut Uslu'nun açıklamaları sonrasınan toplanan yönetimin karar aldığı öğrenildi. Bu arada seçime gitmek için toplanan imzalar bir süre sonra Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu'na teslim edileceği açıklandı. Fenerbahçe Yönetiminin olağanüstü genel kurul kararıyla ilgili bir açıklama yapması bekleniyor.
SEÇİM TARİHİNE İTİRAZ VAR
Yönetimin Eylül ayını göstermesine Fenerbahçe Kulübü içerisinden itiraz gedi. Teknik heyet ile gelecek sezon yola devam edilip edilmeyeceği ve transfer sürecine dair belirsizlikler oluşturabileceği sebebiyle de sarı-lacivertli camianın büyük bir kısmı genel kurulun Haziran veya Temmuz ayında yapılmasını istediği belirtildi. Bu arada Hakan Bilal Kutlualp ve Mahmut Uslu'nun aday olmasına kesin gözüyle bakılırken, mevcut başkan Ali Koç'un da adaylığı bekleniyor.