Başkan Gümrükçüoğlu yılbaşı gecesi şehri arşınladı

Gece boyunca kamu kurumlarını ziyaret eden Gümrükçüoğlu ilk olarak Büyükşehir Belediyesinin Pazarkapı Mahallesi’nde bulunan İtfaiye teşkilatını ziyaret ederek halkın huzur ve güvenliği için nöbette olan çalışma arkadaşları ile hasbihal eyledi. Başkan Gümrükçüoğlu İtfaiye teşkilatının ardından Kaşüstü Kanuni Devlet Hastanesini ziyaret etti. Burada hasta, hasta yakınları ve görevlilerle görüşen Gümrükçüoğlu, kamu kurumlarının 7 gün 24 saat boyunca halkın hizmetinde olduğunun altını çizdi. Gümrükçüoğlu buradaki temaslarının ardından Maçka ilçesine geçti. Maçka’da Özel Hareket Birliğini ziyaret eden Gümrükçüoğlu, görevi başındaki memurlara hizmetlerinden ötürü teşekkür etti. Gümrükçüoğlu Maçka’da Büyükşehir Belediyesinin İtfaiye Grup Amirliğini de ziyaret ederek çalışmalarında başlarılar diledi. 

Başkan GÜmrükçüoğlu, “2018 yılının dünyamız, ülkemiz ve şehrimiz adına hayırlar getirmesini, barışın ve özgürlük ortamının daha da gelişmesini, tüm vatandaşlarımızın aileleriyle birlikte huzurlu ve sağlıklı bir yıl geçirmelerini diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105