Berivan B. gazeteci değildir!

Cerattepe eylemcisine ödül verip olmayan gazeteci üreten TGC utanmalıdır.

Trabzon Gazeteciler Cemiyetinin oluşturduğu rezalet küresel boyutta konuşuluyor. İletişim Fakültesinde okuyup gazetecilik vasfı olmayan Berivan B. isimli Kolektif kızına Cerattepe eylemlerine katılıp bu eylemleri haber diye sunduğu için ödül veren Trabzon Gazeteciler Cemiyeti yönetimi görevinden istifa etmelidir. Sunduğu yazı metinlerin Cerattepe eylem raporu olmasına rağmen Berivan B.ye gazetecilik ödülü veren ve Kolektif militanından gazeteci üreten Trabzon Gazeteciler Cemiyetinin bu rezaletini vatan haini Can Dündar Almanya’dan paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaretten tutuklanan ve bu hakaretini savunmaya devam eden, bunu bir eylem olarak nitelendiren ve tüm çevresini bu eyleme davet eden Berivan B. ve arkadaşlarına Almanya’dan iştirak eden Can Dündar şu notu paylaştı: “O halde daha yüksek sesle haykıralım: “Gazetecilik Bölümü ders 1: “#GazetecilikSuçDeğildir”

TGC’nin verdiği ödül töreninde Günebakış gazetesine hakaret eden ve elinden mikrofonu alınan Berivan B.ye verilen ödülün iptal edilmesini savunmamıza rağmen Trabzon Gazeteciler Cemiyeti bu çerçevede hiçbir adım atmamış, sadece İletişim Fakültesi öğrencilerine ödül verilmesi olayını iptal etmiştir. Berivan B. asla bir gazeteci değildir. İletişim Fakültesinde Kolektif militanı bir öğrencidir. Onu Trabzon Gazeteciler Cemiyeti zorlu gazeteci yapmak istemiş ancak yüzüne, gözüne bulaştırmıştır. Şimdi Trabzon’dan Kolektif ve yandaşlarının Almanya’dan Can Dündar’ın gazeteci diye yutturduğu ve Trabzon’da “Gazeteci tutuklandı” diye yaygara kopardığı hadise budur. Trabzon Gazeteciler Cemiyeti önce Berivan B.nin gazeteci olmadığını ilân etmeli, ardından o ödülü iptal etmeli ve bu sorumsuzluğa neden olduğu için istifa etmelidir.

Anahtar Kelimeler:
CumhurbaşkanıCam Dündar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.