BİLET OYUNU

TÜM hava yollarıyla birlikte Trabzon’a uyguladıkları yüksek bilet fiyatlarıyla dikkat çeken THY’ye vatandaşlar bu kez reklam üzerinden tepki gösterdi. THY’nin özellikle popüler sosyal medya uygulamaları olan Instagram, Twitter ve Facebook üzerinden verilen reklamda geçen ‘Her zaman çok güzelsin Türkiye. Türkiye’nin her yeri 66 TL” sloganının kullandığı reklama başta Trabzonlular olmak üzere pek çok insan tepki gösterdi. İstanbul Trabzon arası en ucuz bilet 560 lira olarak dikkat çekiyor

“Dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu” sloganıyla birçok bölgeye uçan Türk Hava Yollarının (THY) reklamı olay oldu. Tüm hava yollarıyla birlikte Trabzon’a uyguladıkları yüksek bilet fiyatlarıyla dikkat çeken THY’ye vatandaşlar bu kez reklam üzerinden tepki gösterdi. THY’nin özellikle popüler sosyal medya uygulamaları olan Instagram, Twitter ve Facebook üzerinden verilen reklamda geçen ‘Her zaman çok güzelsin Türkiye. Türkiye’nin her yeri 66 TL” sloganının kullandığı reklama başta Trabzonlular olmak üzere pek çok insan tepki gösterdi. Öte yandan THY’nin Türkiye’nin her yerine 66 TL’ye bilet sloganıyla çıktığı reklam tepki çekerken, İstanbul Trabzon arası en ucuz bilet 560 lira olarak dikkat çekiyor.  “Dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu” sloganıyla birçok bölgeye uçan Türk Hava Yollarının (THY) reklamı olay oldu. Tüm hava yollarıyla birlikte Trabzon’a uyguladıkları yüksek bilet fiyatlarıyla dikkat çeken THY’ye vatandaşlar bu kez reklam üzerinden tepki gösterdi. THY’nin özellikle popüler sosyal medya uygulamaları olan Instagram, Twitter ve Facebook üzerinden verilen reklamda geçen ‘Her zaman çok güzelsin Türkiye. Türkiye’nin her yeri 66 TL” sloganının kullandığı reklama başta Trabzonlular olmak üzere pek çok insan tepki gösterdi.

Vatandaşlar söz konusu reklamın altında yüzlerce mesaj bırakırken en dikkat çekici yorumlar ise şunlar oldu: “Bunlar sahtekâr”, “İstanbul’dan Hollanda’ya uçup, Trabzon’a gelmek daha mantıklı ve ucuz. Dalga geçer gibi bir reklam. Fiyatlar yurtdışına gidene ucuz ama Türk milletine gelince şehirlerarası fahiş fiyatlar var.”, “Hani nerede Trabzon’a 66 lira bilet? Şaka mı bu?”, “Trabzon’a 500’den aşağı bilet yok! Nerede 66 TL! Milleti kandırmayın!”            

Anahtar Kelimeler:
ThyUçuşBilet
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105