BU CEZALAR VERİLEBİLİR...

Fatih Terim'den Fırat Aydınus'a: "Ya sen kalacaksın ya da ben"

Derbinin hakemi raporunda Terim’in, “Bu maçı siz bu hale getirdiniz. Bana bak, bundan sonra ya sen kalacaksın ya ben. Şimdi çıkıp konuşmazsam Allah kahretsin. Yazıklar olsun sana be. Senin gibi hakemler bu maçların a...... s......” dediğini belirtti

İşte Fırat Aydınus'un raporundaki önemli detaylar ve olaylı derbi sonrası sıcak gelişmeler...

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin en çok konuşulan olaylarından biri Fatih Terim-Fırat Aydınus diyaloğu idi. Çok sinirli olduğu görülen Terim, Aydınus’a sertçe bir şeyler söyledi. Galatasaray Teknik Direktörü’nün bu sırada neler söylediği Aydınus’un raporunda ortaya çıktı.

 Tecrübeli hakemin TFF’ye gönderdiği maç raporuna göre Terim, Aydınus’a küfürlü sözler sarf etti..

"OLAYLARIN SORUMLUSU HAKEMLERDİR" DEMİŞTİ

İşte Terim’in sözleri: “Bu maçı siz bu hale getirdiniz. Bana bak, bundan sonra ya sen kalacaksın ya ben. Şimdi çıkıp konuşmazsam Allah kahretsin."

Fatih Terim daha sonra yayıncı kuruluşa verdiği röportajda ve basın toplantısında hakem camiasına ağır eleştirilerde bulunarak, “Fırat Aydınus, arkadaşlarıyla beraber, artı VAR ile beraber, Yusuf Namoğlu ile beraber, bu maçı bu hale onlar getirdi. Oyuncular böyle sinirlendiyse, tek sorumlu onlardır” ifadelerini kullanmıştı.

Yazıklar olsun sana be. Senin gibi hakemler bu maçların a..... s......”

GALATASARAY'A PARA CEZASI BEKLENİYOR

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde 3 bin polis ve bin özel güvenlik personeli görev aldı. 6222 sayılı ‘Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun’ kapsamında 20’si Galatasaray, 19’u da Fenerbahçe taraftarı 39 kişi tüm spor müsabakalarını seyirden men edildi. Otobüs camı kıran 3 Fenerbahçeli’ye de ‘mala zarar verme’den işlem yapıldı.

39 KiŞiYE ‘SEYiRDEN MEN’

Ayrıca, Galatasaray Antrenörü Hasan Şaş’ın ‘Fenerbahçeli Skrtel’in ensesine vurmak, boynundan sıkmak, saçlarını çekip bırakmak ve bacaklarına tekme atmak’ suçlarını işlediği hakem ve iki temsilcinin raporlarında yer aldı. Şaş’a, Disiplin Talimatı’nın ‘Saldırı’ başlıklı 44. maddesi gereği 5 ila 10 maç arasında hak mahrumiyeti cezası verilmesi bekleniyor. Bu arada taraftarların sebep olduğu olaylar için de Galatasaray Kulübü’ne de para cezası verilebileceği belirtildi.

25 MAÇ CEZA TEHLİKESİ

Olaylı derbi nedeniyle G.Saray ve F.Bahçe’ye toplamda 25 maçı aşan ceza verilmesi söz konusu. Konuyu perşembe günü görüşecek olan PFDK’nin kararlarında genelde hakem ve temsilci raporları belirleyici rol oynuyor. Ancak PFDK bu raporlara bağlı kalmadan, görüntülere dayanarak ekstra ceza kesebiliyor. Fatih Terim’e 6 maç, Hasan Şaş’a 5 ila 10, Jailson’un boğazına sarılan Ndiaye’ye 2, olaylara karışan Muğdat, Donk, Rodrigues’e 1’er maç ceza gelebilir. F.Bahçe’de de Belhanda’ya tokat atan Jailson’a 3, Soldado’ya 2 maç verilebilir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105