Çarşıbaşı’nda ölümden döndüler

Edinilen bilgilere göre Çarşıbaşı ilçesi Karadeniz Sahil Yolu Salova Mahallesindeki Bellona ışıklı kavşağında meydana gelen kazada Trabzon’dan Çarşıbaşı’na gitmekte olan Turan Kocamanoğlu yönetimindeki 61 TS 483 plakalı otomobil, Giresun- Trabzon istikametinde gitmekte olan ve kırmızı ışık ihlali yaptığı belirtilen Murat Durdu yönetimindeki 61 K 22187 plakalı kum yüklü kamyonla çarpıştı.

Çarpışma sonucu kontrolden çıkan otomobil daha sonra sinyalizasyon direğine çarptı. Kaza sonucu otomobil hurdaya dönüşürken sürücü Turan Kocamanoğlu ile aynı araçta bulunan eşi Emine Kocamanoğlu yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Ambulansı ile Vakfıkebir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaralıların durumunun iyi olduğu belirtilirken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.