DİVAN DESTEK VERDİ

 Onur Kıvrak ve Burak Yılmaz'a af yok!

Trabzonspor’un Genişletilmiş Divan Başkanlık Kurulu Toplantısı’nın gündem maddesi, yönetimin aldığı radikal kararlar oldu. Onur Kıvrak ile Burak Yılmaz’ın kadro dışı kalmasının doğru olup olmadığı konusunda fikir alışverişlerinde bulunan divan üyeleri, toplantı sonunda yönetimin bu kararına destek verdi. Divan Başkanı Ali Sürmen de toplantının düzenleyeni ve sözcüsü olarak, “Profesyonel futbolcularımız hakkında yönetim kurulu tarafından alınan kararı haklı nedenlerden dolayı destekliyoruz” dediç

‘Seçilecek yönetim kurulu...’

1-2 Aralık 2018 tarihlerinde yapılacak olan Olağan Genel Kurul’a da değinen Divan Başkanı Ali Sürmen, “‘Yönetim Kurulu’nun birbirini tamamlayacak kişilerden oluşması’ fikrini çok önemsediğimizi belirtmek isteriz. Seçilecek yönetim kurulunun ‘Trabzon’un kaynaklarını etkin kullanması’ ve ‘Trabzonsporlu olmak’ değerlerinden uzaklaşmamasını tavsiye ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporAli Sürmen
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.