DRONE KORKUTTU

Trabzon’un Şahinli Yaylası civarındaki ormanda bulunan drone, yayla sakinlerini korkuttu. Erenköy Mahallesi Muhtarı Yusuf Kılıç, “Terör örgütüne ait olabilir diye düşündük ve aracı Çarşıbaşı İlçe Jandarma Komutanlığına teslim ettik.” dedi. TRABZON’UN Şahinli Yaylası civarındaki ormanda bulunan drone yayla sakinlerini korkuttu. Erenköy Mahallesi Muhtarı Yusuf Kılıç, “Terör örgütüne ait olabilir diye düşündük ve aracı Çarşıbaşı İlçe Jandarma Komutanlığına teslim ettik.” dedi. Dronenin Trabzon’da bir yapı denetim firmasına ait olduğu ortaya çıktı.

Çarşıbaşı ilçesine bağlı Şahinli ve Erenköy Mahalle sakinlerinin yaşadığı Şahinli yaylasında ormanlık alanda bulunan drone vatandaşları endişeye sevk etti. Erenköy Mahallesi Muhtarı Yusuf Kılıç, “Droneyi yaylada oturan Mustafa Demircan isimli vatandaşımız buldu. Hemen bize haber verdi. Biz de terör örgütüne ait olabilir diye düşündük ve aracı Çarşıbaşı İlçe Jandarma Komutanlığına bilgi verdik. Komutanlık yetkilileri de aracı kendilerine teslim etmemizi istediler. Biz de götürdük ve teslim ettik. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler neticesinde üzerinde bulunan seri numarasından aracın Trabzon’daki bir yapı denetim firmasına ait olduğu ortaya çıktı. Biz de rahat bir nefes aldık.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.