İKİ TAKIMI DEĞERLENDİRDİLER...



10 MADDEDE TRABZONSPORYUNUS EMRE SEL

Yaşanılan bütün olumsuzluklara rağmen camia ve takım Fenerbahçe'yi mağlup edip, yeniden çıkışa geçmek için kenetlendi

1- Onur Kıvrak ve Burak Yılmaz'ın kadro dışı bırakılma kararında camianın verdiği destek yönetimin elini rahatlattı, herkes bu maça odaklandı.

2- Teknik heyet maça kapalı kapılar ardında hazırlandı. Bordo-mavili oyuncuların idmanlarda hırslı ve neşeli olduğu gözlendi.

3- Ünal Karaman, Fenerbahçe ile olan geçmiş maçların baskısının sahaya yansımaması için takımını uyarırken, tribünlere de bu yönde uyarıda bulundu.

4- Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un maça gelme isteği yönetim kurulu tarafından sağduyulu şekilde karşılandı ve gerginliğe izin verilmedi.

5- Biletler tam 4 gün önceden tükendi. Maçta çeşitli görsel şölenler de yapılacak.

6- İki sakatlık haberi keyifleri kaçırırken, Kucka'nın ardından Hosseini'nin de sakatlanması defans kurgusunun tamamen değişmesine yol açtı.

7- Kalede Uğurcan Çakır, stoperde de Hüseyin Türkmen gibi iki genç ismi zorlu maça motive etmek için teknik heyet var gücü ile çalıştı.

8- Takımı rahatlatmak için iki yemek düzenlendi. Kaptan Sosa takım arkadaşlarına her fırsatta maçın önemini anlattı.

9- Yönetim, Fenerbahçe maçının primini de normal maçın iki katı olarak belirledi.

10- Maç öncesi de 20 milyon TL'lik ödeme yapılarak takımın moral motivasyonuna büyük katkı sağlandı.

SAKİN VE TEMKİNLİ

10 MADDEDE FENERBAHÇE / VOLKAN DEMİR

Koeman ile çıkışa geçen sarı-lacivertliler, zorlu atmosfere özel olarak hazırlandı. Frey yine Fenerbahçe'nin kilit ismi olacak

1- Samandıra'da öncelik mental olarak futbolcuları zorlu atmosfere hazırlamaktı. Teknik direktör Koeman ve idari heyet, geçmiş senelerin aksine gerginliğin olmadığını vurgulayarak futbolcuların maç motivasyonunu yükseltmeye çalıştı.

2- Trabzonspor'un 5-0 kaybettiği Evkur Yeni Malatya maçının ölçü olmadığı ve rakibin yüksek hücum gücünün altı ısrarla çizildi.

3- Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak'ın kadro dışı bırakılmalarının avantaj olmadığı anlatılırken, özellikle Burak Yılmazsız Trabzonspor'un çok daha mücadeleci bir ekip olduğu önemle vurgulandı.

4- Başkan Koç ve yönetim kurulunun büyük bir bölümü maçı Protokol Tribünü'nden izleyecek.

5- Beşiktaş ve Galatasaray maçlarında uygulanan prim sistemi, Trabzonspor maçı için devreye sokulmadı. Başkan Ali Koç'un "Takımı motive etmek için prime gerek mi var? Ligde bulunduğumuz konum motivasyon için yeterli" dediği belirtildi.

6- Fenerbahçe de rakibi gibi önemli eksiklere sahip. Soldado ve Jailson cezalı, Alper ile Şener de sakat oldukları için bu maçta yoklar.

7- Koeman, Alanyaspor maçı 11'inde tek değişiklik yapacak. Sakatlığı tamamen geçen Mehmet Topal, orta alana monte edilecek. Isla yeniden sağ beke geçecek.

8- Sakatlığı geçen Mehmet Ekici kulübede olacak. Benzia da hastalığı nedeniyle Trabzon'a götürülmedi ve İstanbul'da bırakıldı.

9- Koeman maçın başında rakibin hamlesini görmek istiyor. Bu stratejinin en önemli parçası önde baskı yaparak rakibe oyun kurdurmamak. Bunun anahtarı ise Frey'in enerjisi...

10- Galatasaray maçıyla yükselişe geçen, Anderlecht ve Alanya maçlarında bu performansını sürdüren Mathieu Valbuena yine 11'de sahaya çıkacak. Son 3 maçta 2 gol 3 asistlik performans sergileyen Fransız yıldız, Fenerbahçe'nin hücumda yine en büyük silahı olacak.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporFenerbahçe
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.