İŞTE MUHTEMEL 11'ler

Spor Toto Süper Ligin 9. Haftasında Trabzonspor Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor ioynayacağı müsabakayı Bülent Yıldırım yönetecek. Yıldırım’ın yardımcılıklarını Asım Yusuf Öz ve Yusuf Bozdoğan yapacak. Müsabakanın 4. Hakemi ise Ali Şansalan olacak. Saat 20:00’de oynanacak karşılaşma Beinsports 1’den Canlı olarak ekranlara gelecek.Bordo mavililerin mutlak 3 puanı hedeflediği karşılaşma öncesinde önemli iki rakip Beşiktaş ve Galatasaray'ın puan kaybetmesi Trabzonspor için bu karşılaşmanın anlamını daha da artırdı.

MUHTEMEL 11’LER

TRABZONSPOR: Onur | Pereira, Toure, Hosseini, Novak | Abdülkadir, Onazi (Kucka), Sosa, Amiri | Burak, Rodallega

B.B. ERZURUMSPOR: Sehic | Auremir, Lokman Gör, Acka, Leo | Scuk, Taylan, İbrahim Akdağ, Emrah Başsan, Özer Hurmacı | Sunu

İki takım bugüne kadar 3. Kez karşı karşıya gelecek. Trabzonspor bu karşılaşmalarda rakinibe hiç mağlup olmadı. Ziraat Türkiye Kupasında oynanan 2 karşılaşmanın ilkinde Trabzonspor, B.B. Erzurumspor’u deplasmanda 4-0 mağlup ederken Trabzon’da oynanan karşılaşma 5-1 Trabzonspor’un üstünlüğü ile sonuçlandı.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporErzurumspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.