KİM BU N.B. ADLI KADIN

GÖZLERİNİ AÇTI MÜDÜRÜ SORDU

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin makamında trafik polisi İsmail Hakkı Sarıcaoğlu tarafından şehit edildiği silahlı saldırıdan yaralı kurtulan koruma polisi Yiğit Can Köksal’ın uyandığında ilk sorusu ‘müdürüm nasıl?’ oldu. Müdürün şehit olduğu ailesi tarafından kendisinden saklanan 6 aylık evli polis memuru Sarıcaoğlu’nun karnından yaralandığı ve dalağının parçaladığı öğrenildi. Polis memurunun hayati tehlikeyi atlattığı belirtildi. 

KATİL POLİSİN FETÖ BAĞLANTISI ARAŞTIRILIYOR 

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’yi şehit eden ve iki polisi yaralayan İsmail Hakkı Sarıcaoğlu’nun hakkında FETÖ/PDY ile bağlantısının olup olmadığının araştırıldığı öğrenildi. FETÖ/PDY üyelerinin sosyal medya üzerinden şehit emniyet müdürünü N.B. adlı öğretmene işkence yapan polis olarak gösterdiği ve hedefe koyduğu ortaya çıktı. N.B. adlı öğretmeni yargılamasının yapıldığı sırada Emniyet Müdürü Verdi’nin şehit edilmesi gözleri örgüte çevirdi.  Örgüt ile polis memurunun bir bağlantısını olup olmadığının hem sosyal medya üzerinden hem de telefon üzerinden araştırıldığı öğrenildi. Hastaneden sedye ile adliyeye getirilen katilin polis nöbetçi savcı tarafından sorgulandı.

KATİL POLİS YAPTIĞINI HATIRLAMIYORMUŞ

Polis memuru İsmail Hakkı Sarıcaoğl’nun ilk sözlerinin, "Ben ne yaptığımı, neden yaptığımı bilmiyorum" dediği öğrenildi. Örgüt bağlantısını kabul etmeyen katil polis, sorguda yaptığından pişman olduğunu söylediği belirtildi. Savcı tarafından sorgusu tamamlanana polis memuru, kasten adam öldürmek ve yaralamak suçundan tutuklama talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Olayla ilgili olarak bakanlık tarafından soruşturma başlatılırken, katilin polisin telefonunun ve sosyal medya sayfalarındaki bağlantılarının araştırıldığı öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
FETÖRizeEmniyet Müdürü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.