ÖĞRENCİNİN SAÇINI KESİNCE...

ABD'de öğrencisinin saçını zorla kesen öğretmen 6 ayrı suçtan hakim karşısına çıkacak

ABD'nin California eyaletinde öğrencisinin saçını zorla kesen bir öğretmen 6 ayrı suçtan hesap verecek ABD medyasında yer alan haberlere göre, ders esnasında bir erkek öğrencisinin saçını zorla kesen 52 yaşındaki Margaret Gieszinger, önce gözaltına alındı, daha sonra 100 bin dolar kefaletle serbest bırakıldı.

ÖĞRETMENİN İŞİNE SON VERİLDİ

 Cep telefonu ile çekilen görüntülerde, öğretmenin erkek öğrenciyi çağırarak bir sandalyeye oturttuğu, ABD milli marşını söyleyerek öğrencinin saçlarını kestiği, daha sonra yerinden kalkarak kaçmaya çalışan öğrencinin arkasından makasla koştuğu ve diğer öğrencilerin ise panik içinde sınıftan çıktığı görülüyor.

İşine son verilen Gieszinger, "kötü muamele" ve "fiziksel saldırı"nın da olduğu 6 ayrı suçtan yargılanacak.Gieszinger için 3,5 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

Anahtar Kelimeler:
ABDOkulSaç
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.