SAMYELİ ESTİ...

Cengiz Abazoğlu’nun adL markası için hazırladığı koleksiyon önceki akşam Çırağan Palace Kempinski İstanbul’da düzenlenen defileyle tanıtıldı.Cengiz Abazoğlu, adL markası için 115 parçadan oluşan sonbahar-kış koleksiyonu hazırladı. “Zamanın İçinden” adlı koleksiyonunun tanıtım defilesi Çırağan Palace Kempinski İstanbul’da yapıldı.

Özge Ulusoy, Çağla Şıkel ve Ezgi Avcı’nın da podyumda yürüdüğü defileye ünlü isimler büyük ilgi gösterdi.Defileyi izlemeye gelenler arasında Demet Şener, Pelin Akil, Hande Acar, Pınar Tezcan Özçapkın, Reyhan İpekel de vardı. Defilenin finalinde Defne Samyeli sahneye çıktı.Samyeli, “Strong Enough” şarkısını seslendirdi. Ardından Cengiz Abazoğlu’nu podyumda davet edip izleyiciyi birlikte selamladılar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105