TUTUKLU KALACAK!

Trabzon’da hastasından rüşvet aldığı iddiasıyla tutuklanan doktorun avukatı tutuklama kararına itirazda bulundu. Avukatın yaptığı itiraz nöbetçi hakim tarafından reddedildi. 

SES KAYITLARI DELİL KABUL EDİLDİ

Trabzon’da 27 Haziran 2018’de hastası Turgut Yetim’in oğlu Volkan Yetim’den 2 bin TL rüşvet aldığı iddia edilen Kanunu Eğitim ve Araştırma Hastanesi KBB Uzmanı Doç. Dr. E.V. çıkarıldığı adliyede tutuklanmıştı. Hasta yakınından aldığı ve seri numarası alınmış paraları polise teslim ettiği ortaya çıkan E.V. adlı doktorun hakkında rüşvet almak iddiasıyla dava açılacağı ve meslekten men edilmesinin talep edileceği ileri sürüldü. Ses kayıtlarının delil olduğu soruşturmada,  hasta yakının verdiği paraları aldığı belirlenen doktorun paraları masanın altına koyduğu tespit edildi. 

DOKTORLAR MERCEK ALTINA ALINDI

Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde meydana gelen rüşvet olayının ardından başlatılan soruşturma sürürken, yetkililer vatandaşların kendilerinden para isteyen hekimleri şikayet etmesini istedi. Bu arada sosyal medya üzerinden doktora sahip çıkmak adına rüşveti meşru göstermeye çalışan özellikle bir grup doktorun olayı komplo olarak nitelendirip,  görevli polisleri hedef haline getirdiğinin belirlendiği için haklarında adli ve idari soruşturma başlatılacağı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.