YANAL BURAK YILMAZ'I İSTİYOR

'ye forvetiyle geliyor!

'de  açıklaması bekleniyor. Yanal'ın sarı lacivertli takımın başına geçmesinin ardından ilk işinin takımın gol yollarındaki sıkıntıyı çözmek için transfer yapmak olacağı iddia edildi.'de 'ın takımın başına geçmesinin ardından, Ocak ayının transfer çalışmaları da şimdiden başladı. Yeni teknik direktör Ersun Yanal'ın yönetimden istediği ilk ismin forvet olduğu ve bu ismin de sürpriz biri olduğu ortaya çıktı.

LİGİ TANIYOR, EN İSTİKRARLI GOLCÜ

, takımın 17. sıraya kadar gerilemesinin en önemli nedeni olarak gol yollarındaki sıkıntıyı görüyor. Tecrübeli teknik adam bunu çözmek için de ligi çok iyi tanıyan ve son yılların en istikrarlı skorerlerinden biri olan Burak Yılmaz'ın alınmasını istiyor.

GOL KRİZİNİ ÇÖZECEĞİNE İNANILIYOR

Burak Yılmaz, Trabzonspor tarafından kadro dışı bırakıldı. 33 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz günlerde TFF'ye başvurarak, alacaklarına karşılık sözleşmesinin feshedilmesini istedi. Eğer bu talep kabul edilirse, Burak boşa çıkacak. , gol yollarında yaşadığı büyük krizi, bonservis bedeli ödemeden çözme şansına sahip olacak.

FENERBAHÇE'DE 2 SEZON OYNAMIŞTI

Yıldız futbolcu, 2008-2010 yılları arasında  forması giymiş ancak bekleneni veremeyince Gökhan Ünal'a karşılık Trabzonspor'a gönderilmişti. Burak, geçtiğimiz sezon yönetiminde çıktığı 7 maçta 7 gol atıp 3 de asist yaptı. Başkan Ali Koç'un, tecrübeli golcünün saha içi performansını çok beğendiği ve bu transfere sıcak baktığı da iddia edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.