BU KULÜBE BORCUM VAR

BU KULÜBE BORCUM VAR

Trabzonspor Kulübü Başkan Adayı Ahmet Ağaoğlu,Trabzon’a borcunun olduğunu söyledi. Türkiye Spor Yazarları Derneği Trabzon Şubesi'nin misafiri olarak katıldığı basın toplantısında konuşan Ağaoğlu, “Trabzonspor'un tarihi, Türk futboluna verdiği hizmet, Trabzonspor'un misyonu ile örtüşmüyor. Böylesine büyük bir kulüp genel kurul kararı alacak, ortaya aday çıkmayacak" dedi. Camianın içerisinde hep olduğu belirten Ağaoğlu, bu kadar değerli insanlar varken başkan adayı olmaması içine sindiremediğini söyledi. 

GELİRİN 6 KATI BORÇ VAR


Özkan Sümer'in genel koordinatör ve başdanışman olarak görev yapacağını belirten Ahmet Ağaoğlu, “Rakamlara bakıldığında borç batağının içinde görünüyoruz. Yapılan transferlerin kulübe getirdiği maliyet marka değerlerinin üzerinde. Gelirin 6 katı olan bir borçla karşı karşıyayız" şeklinde konuştu. Kulübün kasasının yöneticinin cebi, yöneticinin cebinin ise kulübün kasası olmadığını ileri süren Ağaoğlu şunları söyledi: “Mevcut borç yükünü bankalarla görüşmeler yaparak yapılandırmamız lazım. Faizi bitirmek zorundayız. Gelir girdisi olmalı. Giderleri azaltmak gerekli. Bu borçların ödenmesi 5, 6 hatta 7 yılık bir süre alabilir. Gelirinizin 3'te 2'sini faize vermeniz lazım" 
3 YIL SABIR YANLIŞ ANLAŞILDI

Projeleri olduğunu ileri süren Ağaoğlu, seçilmeleri halinde bu projeleri açıklayacaklarını söyledi. 3 yıl sabır istediği sözünün yanlış anlaşaldığı belirten Ahmet Ağaoğlu, “Trabzonspor HEP yarışın içinde olacaktır. Trabzonspor'un yarışın dışında kalması kabul edilemez” dedi. . Tüzük değişikliği yapmak istediklerini belirten Ağaoğlu, mali genel kurulda onaya sunacaklarını ifade etti. Kulübü bu durumdan çıkaracaklarına inandıklarını belirten Ağaoğlu, "Yükümüz çok ağır. Bu durumdan yıpranmadan çıkamayacağımızı da biliyorum. Bu süreçte bile, bu kadar kulübüne bağlı taraftar topluluğunun olduğu camiadan başkan adayı çıkmıyor. Çıkanların da hevesini kırmamak lazım. Benim Trabzonspor'a borcum var. Seçilirsem o borcu da ödemek bana nasip olacak” diye konuştu. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.