İki ayda 200 metre yolu yapamadılar…

Trabzon Büyükşehir Belediyesi  İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TİSKİ) çalışanları işi yavaştan alınca 200 metrelik yol 2 ayda yapılamadı.Trabzon'un Ortahisar İlçesi Yenimahalle'de yeni yağmur kanalları döşenen 200 metrelik yolda, zaman zaman su boruları patladı. Menfezler değişti ama bir türlü asfalt dökümüne geçilemedi. Kaldırımlar perişan durumda. Mahalle sakinleri yolun ne zaman tamamlanacağını merak ediyor. Yol kapalı olunca trafik ara yollardan akıyor. Bu da çocuklar için tehlike oluşturuyor. 2 ay gibi uzun sürede 200 metrelik yolun tamamlanaması şaşkınlık yaratıyor. Bakalım bu yol yaz sonuna kadar bitecek mi?

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat 2 ay önce

İş makinesi sürücülerinin yaptıkları şaşkınlık verici. Hiçbir iş yapmadan araçlar çalışır vaziyette 15-20 dakika içinde oturup bekliyorlar . Kendi araçları olsa bu şekilde davranırlar mı. Devletin mazotu kimin umurunda .