KİM KAZANACAK?

16 Aralık Pazar günü İstanbul’da Beşiktaş ile Trabzonspor bu yılın son derbisinde karşı karşıya gelecek. Kazanan takım zirve yolunda büyük bir avantaj elde ederken, bu maçı özel kılan diğer bir neden ise takımların başındaki isimler.

Bir yanda Ünal Karaman. Diğer yanda onu yetiştiren hocası Şenol Güneş. Merak edilen soru ise Usta-Çırak kapışmasında kim gülecek.

KARADENİZ BU SORUYU FIRTINA’NIN ESKİ YILDIZLARINA SORDU. İŞTE O YANITLAR.

ALİ KEMAL DENİZCİ:

TRABZON’UN KIRILGAN YAPISI VAR

‘’Boynuz kulağı geçer mi geçmez mi?” diye bir şey yok. Sahada Şenol ve Ünal oynamayacak. Trabzonspor takımı yeni yeni kendine geliyor. Eksikleri var. Kırılgan bir yapısı var. Bunları Beşiktaş maçında bir kenara bırakıp aslanlar gibi oynamalı. Trabzonspor Beşiktaş karşısında havasını yakalamalı. Rakip Beşiktaş’ın sıkıntıları fazla ancak iyi bir takım. Trabzonspor, Beşiktaş’ı yenerse Başakşehir’den sonra şampiyonluğun en güçlü adayı olur.

BEŞİKTAŞ’IN SIKINTILARI FAZLA

OSMAN ÖZKÖYLÜ

Trabzonspor son 3 haftadır kazanıyor. İştahlı ve takım oyunu olarak pozitif oynuyor. Üç haftadır alınan galibiyet Trabzonspor’a güven getirdi. Beşiktaş’ın kadrosuna baktığımızda sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Beşiktaş’ın yaşadığı sıkıntılı süreci Trabzonspor iyi değerlendirmeli Onun için bu maçta Trabzonspor’u bir adım önde görüyorum. Şenol hocanın bizde yeri ayrı. Tecrübesi ve bilgi birimi fazla. Ünal ağabey sevdiğimiz bir abimiz başarılı olmasını eski bir takım arkadaşı olarak çok istiyorum.

BOYNUZ KULAĞI GEÇSİN İSTİYORUM

İSKENDER EROĞLU

Hem Şenol Güneş hem de Ünal Karaman karakterli insanlar. İkisi de iyi teknik direktörler. Ünal abi Trabzonspor’da başarılı bir grafik çiziyor. Şenol hocada üstünlüğünü kanıtlamış bir Teknik direktör. Beşiktaş biraz daha rahat saha ve seyirci avantajını kullanacak. İyi bir kadroya sahip, Trabzonspor’un elinde önemli silahlarI var. Hafta sonu güzel bir maç olacak. Bu maçta boynuz kulağa geçmesini istiyorum. Benim kalbim gönlüm Trabzonspor’un kazanmasından yana.

EKSTRA PERFORMANS ŞART

OGÜN TEMİZKANOĞLU

Boynuz kulağa geçmez. Beşiktaş iyi oynuyor. Taraftarlarının da desteğini arkasına alarak sahasında coşkusunu sahaya yansıtıyor. Trabzonspor bu maçta kontrollü oynamalı. Trabzonspor’un son üç haftalık performansına okey. Taraftarlar bu takıma inansın ve güvensin. Çünkü yüreğini kalbini hırsını ortaya koyan bir ekip var. Trabzonspor pazar günü Vodafon’da Beşiktaş’ı yenmek istiyorsa ekstra bir performans ortaya koymalı.

HOCALARIN BECERİSİNİ GÖRECEĞİZ

LEMİ ÇELİK:

Beşiktaş-Trabzonspor maçında teknik direktörlerin performansını futbolcuların sahadaki mücadelesi belirleyecek. O gün kimin futbolcusu iyi durumdaysa, o kazanacak. Tabi ki hocaların becerisi de oyunun gidişatına göre belirleyecekleri taktiksel oyuncu değişiklikleri ile ortaya çıkacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.