Üç Çocuğu Dilendirdiler

Trabzon'da üç çocuğu dilendiren baba ve biri resmi nikahlı iki eşi hakkında çocukları dilencilikte araç olarak kullanma suçundan 1.5 yıldan 4.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. 
IŞIKLARDA DİLENCİLİK YAPIYORLAR 
Trabzon'un Değirmendere mahallesinde çocukların dilendirildiği ihbarı üzerine olay yerine ulaşan polis ekipleri, yaşları 10 ile 14 arasında değişen S.K., K.P. ve M.P. adlı üç çocuğun trafik ışıklarında duran araçlardan para talep ederek, dilencilik yaptığını tespit etti. MOBESE görüntülerini izleyen polis, çocukların ifadelerine başvurdu. Üç çocuk kazandıkları paraları anneleri F.P. ve Ç.K. aracığıyla babaları M.P.'ye verdiklerini itiraf etti. 
İKİ EŞİNDEN 12 ÇOCUĞU VARMIŞ 
Babası M.P. ve annesi F.P. ile birlikte 7 kardeşiyle aynı evde yaşadıklarını belirten K.P., " Babamın diğer eşi Ç.K., 5 üvey kardeşimle aynı evin alt katında yaşıyor. Ben ve diğer kardeşlerimde ışıklarda duran araçlardan para istiyoruz. Topladığımız paraları annelerimize veriyoruz. Onlarda paraları babamıza teslim ediyor" dedi. Çocuklardan K.P. ve M.P., anne ve babalarının bilgisi doğrultusunda dilencilik yaptığını söyledi. 
BABA VE İKİ EŞİNE HAPİS İSTENDİ 
Trabzon'da üç çocuğu dilendiren baba ve iki eşi gözaltına alındı. Baba M.P. polis sorgusunda K.P. ve M.P. adlı iki çocuğunun resmi nikahlı eşi F.P.'den, S.K. adlı çocuğunun ise imam nikahlı eşin Ç.K.'dan olduğunu söyledi. Çocukları dilencilikte araç olarak kullandığı iddia edilen baba ve iki anne hakkında hazırlanan iddianame mahkemeye gönderildi. Çocuklarına dilencilik yaptıran baba ve iki annenin her biri hakkında 1.5 yıldan 4.5 yıla kadar hapis istendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105