KIŞA KADAR YAKALAYIN

MİLLİ İstihbarat Teşkilatı (MİT) Karadeniz Bölgesi’nde faaliyetini sürdüren 9 terör örgütünün birleşmesiyle oluşan Halkların Birleşik Devrim Hareketi’nin (HBDH) tabanını ayakta tutmak için terör örgütleri tarafından önem atfedilen günlerde eylem yapacağı bilgisine ulaştı. Örgütün dağılma aşamasına geldiğini tespit eden MİT,  MKP’nin ayrılma toplantısı sonrasında terör örgütünün taban kazanmak için bu yola girdiğini tespit etti.


MİT DEŞİFRE ETTİ, BİLGİ PAYLAŞTI

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Karadeniz Bölgesi’nde faaliyetini sürdüren 9 terör örgütünün birleşmesiyle oluşan Halkların Birleşik Devrim Hareketi’nin (HBDH) tabanını ayakta tutmak için terör örgütleri tarafından önem atfedilen günlerde eylem yapacağı bilgisine ulaştı. Özellikle sol marjinal gruplarının desteğini almak için gündemde utulmaya çalışılan olayların yıl dönümlerinde ses getirici eylem planladığı bilgisine ulaşan MİT, MKP’nin ayrılma toplantısı sonrasında terör örgütünün taban kazanmak için bu yola girdiğini tespit etti.

İHA VE SİHA YÖNETİCİLERİ HEDEFTE

PKK terör örgütünün taşeronu olan Halkların Birleşik Devrim Hareketi’nin (HBDH) hedefine SİHA ve İHA yöneticilerini koyduğu belirlendi. MİT, HBDH terör örgütü tabanının artan eylem beklentisini karşılamak için AK Parti ve MHP’nin yanı sıra terör örgütlerinin ağır kayıplar vermesine neden olan İHA ve SİHA’ları üreten firmaların yöneticilerini hedef aldığını tespit etti. İstihbarat birimleri, Emniyet Genel Müdürlüğü’nü uyardı. Yapılan uyarı sonrasında özellikle Trabzon’da aranan 4 terör örgütü mensubunun kış üstlenmesine kadar yakalanması emri verildi.     

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.