52 İŞ ADAMINI HEDEFE KOYDU

PKK terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda bir hücre evinde iş adamlarının ve iş adamlarına ait şirketlerin üst düzey yöneticilerinin adresleri ve telefon numaraları bulundu. 

TEK TEK İSİM LİSTESİ YAPMIŞLAR

Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanlığı PKK terör örgütünün faaliyetlerini deşifre etmek amacıyla yaptığı çalışmalar sonucunda ülke ekonomisine katkı sağlayan iş adamlarının PKK terör örgütü tarafından hedefe konulduğunu tespit etti. PKK terör örgütünün 52 iş adamını hedefine koyduğu bir hücre evi baskınında ele geçen dokümanlarda, enerji, gıda, güvenlik madencilik, inşaat, taşımacılak ve gayrimenkul firmalarını sahiplerinin ve yöneticileri hakkında rapor hazırlandığını belirlendi.

KARADENİZLİ İŞ ADAMLARI VAR

PKK terör örgütü üyelerinin hazırladığı dokümanlar arasında Karadenizli iş adamlarının isimlerinin ve adreslerinin olduğu ortaya çıktı. Karadenizli siyasetçilerin isimlerinin ve ortak oldukları şirketlerin adlarının yanı sıra yöneticilerin adlarını ve telefon numaralarının olduğu dokümanlar arasında şirketlerin nerelerde çalışma yaptığı de yer aldığı belirlendi.

İŞ ADAMLARI KORUMA ALTINDA

Listelerdeki isimler olası suikast ihtimaline karşı korumaya alındı. Ülkede kaos yaratmak adına her türlü eylemi yapmak için fırsat kollayan terör örgütünün iş adamlarına yönelik olası bir saldırı planı ihtimaline karşı tedbirlerin alındığı belirtildi. Konuyla ilgili hiçbir iş adamına, yöneticiye ve siyasetçiye bilgi verilmediği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.