ASANSÖRDE KALDI ÖLÜMDEN KURTULDU

Trabzon’da eski kocası ait bir mağazayı basan S.O. adlı kadın, mağaza çalışanı biri kadın iki kişiyi bıçakla tehdit etti. Mağaza çalışanı M.A.Y. adlı erkek şahıs kaçarak canını kurtarırken, baskın sırasında yan binanın asansöründe kaldığı belirlenen  E.K. adlı kadın ise mucize eseri kurtuldu.  Polis tarafından gözaltına alınan S.O. adlı kadın, dükkanın kendisine ait olduğunu belirterek, bıçağı dükkanda bulduğunu söyledi.
ASANSÖRDEN ÇIKTI POLİS BEKLEDİ
Trabzon’un Ortahisar İlçesi Kundaracılar Caddesi’nde eski kocası ait bir mağazayı basan S.O. adlı kadın, mağaza çalışanı biri kadın iki kişiyi bıçakla tehdit ettiği iddia edildi. Mağaza çalışanı M.A.Y. adlı erkek şahıs kaçarak canını kurtarırken, baskın sırasında dükkan dışında bulunan ve asansörde kaldığı belirlenen E.K. adlı kadın ise saklandığı yerde polisleri bekledi. İhbar üzerine olay yerine ulaşan Taksim Polis Merkezi ekipleri tarafından gözaltına alınan S.O. adlı kadın, mağazanın kendisine ait olduğunu belirterek, bıçağı dükkanda bulduğunu ve kimseyi tehdit etmediğini söyledi. 
ASANSÖRDE KALDI, CANINI KURTARDI
Baskında S.O. adlı kadının elinde bıçağı gören ve kaçmayı tercih eden M.A.Y.,, “Beni ölümle tehdit ederek, kovaladı. Bende kaçtım. Dükkandaki telefonumu yere vurdu. Komşulardan polisi aramasını istedim. Dükkana yaklaştım. Bıçağı bana savurdu ve yine kovaladı. Daha sonra polisler geldi” dedi. Saldırı sırasında dükkanda bulunmadığını belirten E.K., “Lavoba ihtiyacını görmek için yan binaya girmiştim. Bu sırada asansörde kaldım. İnsanlar beni asansörden çıkarırken, S.O. gelmiş. Çığlıkları duydum. Bana ‘sakin inme S. geldi’ diye bağırdılar. Mağazaya giren S.O., ‘O, E. nerede’ diye sormuş . Polisler gelene kadar iş hanından çıkmadım” dedi. 
İKİ KİŞİYE 30 GÜN YAKLAŞAMAYACAK
Mağazayı basan ve işyeri çalışanları E.K. adlı kadın ile M.A.Y. adlı erkeği bıçakla tehdit ettiği ve kovaladığı iddia edilen S.O. adlı kadına, ilk cezayı aile mahkemesi verdi. Mahkeme, S.O. adlı kadına E.K. ve M.A.Y. adlı kişilere yönelik 30 gün süreyle küçük düşürücü söz söylememe ve yaklaşmama cezası verildi.  S.O. adlı kadın hakkındaki silahlı tehdit ve hakaret suçundan başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
AsansörCinayet
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.