AŞK GERİLİM DİNLEMEDİ

İranlı genç Omıd Saeıdanı ile ABD’li Holly Charles’ın aşkı Trabzon’da taçlandı. İki ülke arasında gerileme aldırmayan iki genç dünya evine girdi. 
İRANLI, ABD’Lİ KADINA AŞIK OLDU 
ABD ile İran arasında yıllardır süre gelen gerginliğe rağmen iki gencin aşkı Trabzon’da taçlandı. Trabzon’da yaşayan İranlı Omıd Saeıdanı (33)  bir süre önce internet üzerinden ABD’nin California Eyaleti’nde yaşayan Holly Charles (38)  ile tanıştı. İkilinin sosyal medya arkadaşlığı bir süre sonra aşka dönüştü. Trabzon’da buluşan çift, evlenmeye karar verdi. 8 ay önce ABD’li eşinden boşandığı ortaya çıkan Holly Charles, Trabzon Aile Mahkemesi’ne başvurarak, hamile olmadığına dair bir karar aldırdı. Trabzon Ortahisar Belediye’nin yolunun tutan iki aşık, evlendirme dairesinde dünya evine girdi. 
KARARI ALDILAR NİKAHI KAYDILAR
Trabzon’da dünya evine giren çift, bir süre Trabzon’da yaşacaklarını belirterek, Trabzon’u çok sevdiklerini söyledi. ABD’de iki çocuğu olduğu belirlenen Holly Charles’in mimar olduğu, İranlı Omıd Saeıdanı’nın ise Trabzon’un Erdoğdu Mahallesi’nde cam balkonculuk yaparak geçimini sağladığı öğrenildi.  Bu arada aile mahkemesinden ilk boşanmanın üzerinden bir yıl geçmediği için hamile olmadığına dair bir karar aldırmak için verilen çaba sırasında ABD’li gelinin sık sık adliye koridorlarında ağladığı görüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.