Balık baştan kokar... 

Geçen hafta söyledik... Başakşehir puan kaybeder ama biz kazanabilirmiyiz diye.. İzlediğimiz Trabzonspor 3 maçını da alabilecek kapasitede futbol oynamıyordu ve sonunda balon patladı...

Herkes deve kuşu gibi gömdüğü başını şimdi çıkarıp hesap versin, şampiyonluğumuzu ellerinin tersi ile geri çeviren yönetim, Hüseyin Çimşir'in bu yükü kaldıramayacağı aleni şekilde belli iken, masraf olmasın vizyon sahibi hoca çok para ister, düşüncesiyle lig lideri etiketi ile kendi kendilerini kandırıp bunu görmezden geldiler.
Bunun bir hesabı olmalı... 

Takım aynı takım iken  6 ay önce oynadığı futbola bakın şimdi oynanan futbola... Bir takım neden dökülür sorusunun tek cevabı teknik kadronun yetersizliğidir...
Rakip takımlar kapandığı anda kilidi açabilecek,  bir varyasyon yok. Yine aynı taktikle kör dövüşü gibi rakip takımı açmaya çalışıyoruz ve bunda da başarısız olduğumuz net olarak ortada. İyi oynayanlara forma şansı yok.Takım içi rekabet yok. Kalıplaşmış isimler ile 11 kurulup, sahaya sürülmez... Formayı hakeden vardır haketmeyen vardır. 

Takımda evlere şenlik bir durum var, herkes başına buyruk;
Chelsea ye gitti denen Uğurcan'ın aklı orda kalmış, hatalı çıkışlar yapar.... Hosseını amatör stoper gibi adamını kaçırır...  Kaç haftadır iyi dediğimiz, A.Parmak'ın çıkarken kaptırdığı top gol olur... A. Ömür Afyon yutmuş gibi sahada ne yapacağını bilmeden boş koşu yapar. Nwakaeme kasık değilde kafa sakatlığı var gibi oynar...
Novak sol bek konumunda oynar attığı goller kaçırdığı adamları gizler... Ekuban bal yapmayan arı gibi topla dövüşür...Kamil Ahmet'in hakkını Perreıra yer.. 
Kenardaki hocan değişikliklerle  harakiri yapar ve çıkar bombayı patlatır, 'demekki yetersizim'
Bu saatten sonra hocaya da ihtiyaç yok hocanın edeceği istifaya da ihtiyaç yok.... Bizde de bu kalp ağrısı 6 ay devam eder... Bir sözde şu maç bitimi gülerek forma değiştirenlere... Kabahat sizde değil sizi oraya getirende.... 

Sayın başkan ve yönetim kurulu şimdi tüm Trabzon sokaklarında birbirine sorduğu şu soruyu cevap versin.....  Bir takıma böylesine bir destek verilirken, siz koca bir şehrin umutlarını, hayallerini nasıl yok ettiniz?

Anahtar Kelimeler:
NovakParmak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mahmut Yazıcı 4 yıl önce

Ali bey kaleminiz çok keskin, değerlendirmelerinizi ve yorumlarınızı taraftar gözüyle yapıyorsunuz. Bu durum şartları sağlıklı değerlendirmenize engel oluyor.

banner63

banner105