BİZE NELER OLUYOR?

ANNEYİ KIRIK BALTA SAPIYLA DÖVMÜŞ

Trabzon’da yaşanan cinsel şiddet olayının ardından birde anneye yönelik şiddet eklenince ne oluyor bize dedirtti.

ŞİDDET SUÇLARI HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

Trabzon’da cinsel istismar suçlarının yanı sıra anne, babaya ve eşe yönelik şiddetin her geçen gün artığı ortaya çıktı.  Son şiddet olayının ise Trabzon’un Değirmendere Mahallesi’nde anneye yönelik yapıldığı belirlendi.  Annesi S.T. ile aynı apartmanda oturan C.T., tartıştığı annesini kırık batla sapıyla  dövdüğü iddia edildi Bir süredir annesi S.T. ile arasında sorunlar olduğu belirlenen C.T., annesinin şikayeti üzerine gözaltına alındı. Polis merkezinde ifadesine başvurulan C.T. hakkında yaralama suçundan başlatılan soruşturma savcılıkta sürdüğü öğrenildi.

POLİSLER MİNİBÜSTEKİ TACİZCİYİ ARIYOR

Trabzon’un Hızırbey Mahallesi’nde 29 Ekim tarihinde yaşanan istismar olayının ardından dünde bir dolmuş minibüste Y. adlı genç bir kızın elle taciz edildiği ortaya çıktı. Lise öğrencisi olduğu öğrenilen S.Y. adlı kızın şikayeti üzerine harekete geçen polis ekipleri, genç kızın bindiği dolmuşun kalkış güzergahının bulunduğu bölgedeki kurum ve mağazalardan güvenlik kamera görüntülerinde şüpheliyi aranmaya başladığı öğrenildi. Bu arada Trabzon’u sarsan cinsel istismar olayıyla ilgili RTÜK yayın yasağı getirdi.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonAnneHayırsız Evlat
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105