BU SEFER BOĞAZINI KESTİ


FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle Trabzon 2. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanan mübaşir Adem B. borçlarını ödeyemediği için ikinci kez canına kıymak istedi. 
EVDE BİLEKLERİNİ KESTİ
Trabzon Adliyesi’nde mübaşir kadrosunda çalışan iki çocuk babası Adem B., 15 Temmuz darbe girişimi adliye önünde kendisini gören bir FETÖ/PDY üyesinin ihbarı üzerine gözaltına alındı. Bylock kullandığı için tutuklanan ve hakkında dava açılan Adem B. bir süre tutuklu kaldıktan sonra tutuksuz yargılanmasına karar verildi. Hakkındaki yargılama devam eden Adem B., Nisan ayında bileklerini kesek ölmek istedi. Hayata döndürülen Adem B., dün ikinci kez bileklerini ve boynunu keserek, intihara teşebbüs etti. 
BORÇLARINI ÖDEYEMİYOR
Yakınları tarafından kanlar içerisinde bulunan ve Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Adem B. doktorların yoğun çabası sonucunda yeniden hayata döndürüldü. İşinden olduğu için borçlarını ödeyemediği belirlenen Adem B.’nin bunalıma girdiği ve ölmek istediği ileri sürüldü.

Anahtar Kelimeler:
FETÖIntiharMübaşir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.