ÇİZGİ FİLM BİTTİ

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, hükümetin Trabzon’da bir türlü hayata geçiremediği Güney Çevre Yolu, Yatırım Adası, Raylı Sistem  projelerle sözleri hatırlatarak Trabzon’da çizgi film oynatıldığını, herkesin de bu filmi kapalı gişe izlediğini söyledi. Hükümetin ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu’nun proje sözlerini esprili bir biçimde hatırlatarak eleştiren Hüseyin Örs, “Gumullan oy verdik. “Raylı sistemle” Meydan'a gelecektik. Meydan'da raylıdan inip “Teleferik” ile Boztepe'ye çıkacaktık. Sürmene'deki tersanede senin gaynın, benim emicemin oğlu gibi 5 bin kişi çalışacaktı. Uçaklar birincisi müsait olmazsa ikinci havalimanımıza inecekti. Otobüs terminalimiz yetersizdi zaten, Trabzon’umuzayakışır yeni otogarımız yapılacaktı. “Güney Çevre Yolu”  la sen delimisin. Olmazsa olmazımız idi. Aga öyle bir adamız olacaktı ki “Yatırım Adamız” Dünyada bir eşi benzeri olmayan...Ne çizgi filmdeki "raylı trene binip gelebildik Meydan'a, ne de teleferikle çıkabildik Boztepe'ye, ne de bir Allah'ın kulu iş imkânına kavuştu. Tersane de. Yatırım Adamız kalmış bir daha ki sonbahara. Çevre Yolumuz mu, bekliyor tozlu rafta. Yalan mı?” dedi.

KUPAMIZ ÇALINDI!

Trabzonspor’un 2010-2011 sezonundaki şampiyonluk kupasının çalınmasına da değinen Milletvekili Hüseyin Örs, “Kupamız çalındı, miting yaptık birlikte, kupamızın çalanını biliyorduk, kupamızı çalanları kimlerin himaye ettiğini de. Trabzon'a her geldiğinde "BORDO-MAVİ" atkı taktık boyunlarına. Yalan mı? Eyy Trabzon titre ve kendine dön...” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporKupa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105