KOMUTANLA MUHTAR KAVGA ETTİ

Cami toplantı salonunda muhtar ile jandarma komutan birbirine girdi. Komutan, muhtar hakkında suç duyurusunda bulundu.  Olayın görgü tanıklarının ifadesinin alınmasına karar verildi.

MUHTAR KOMUTANI SUÇLADI

Köprübaşı Kaymakamı Aydın Yanık, halkın sorunlarını dinlemek üzere Fidanlı Mahallesi’nde bir toplantı düzenledi. Mahalledeki büyük cami toplantı salonunda halkla buluşma sırasında ilçe jandarma komutanı bir konumsa yapmak istedi. Bu sırada mahallenin muhtarı komutanın yaylalarda gezdiğini başka bir iş yapmadığını söyledi. Ortamın gerilmesi üzerine komutan ile muhtar sözlü kavga etmeye başladı.

KAVGAYI KÖYLÜLER BASTIRDI

Muhtar ile komutanın sözlü kavga etmesi üzerine araya giren toplantı salonundaki köylüler, olaylarını büyümesi önledi. Çıkan kavganın ardından toplantı sona erdi. Köprübaşı İlçe Jandarma Komutanı Başçavuş İshak polis merkezine giderek, muhtarın halkı kışkırttığını ve kendisine hakaret ettiğini belirterek şikayetçi oldu. Muhtar hakkında halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılamada bulunduğu iddiasıyla başlatılan soruşturma çerçevesinde ifadesi alındı.

BEN ELEŞTİRİDE BULUNDUM

Fidanlı Mahallesi Muhtarı Atilhan S., halk toplantısında hizmetlerin dahi iyi olması için eleştiride bulunduğunu ve kimseye hakaret etmediğini söyledi. Bu arada olayın tanıklarının tek tek ifadesinin alınmasına karar verildi.  Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.