PROSTAT HASTASINA TUZAK KURDU 

Trabzon’da belediye tuvaletine fazla giden prostat hastası Yusuf Çebi’ye, tuvalet çalışanının az para verdiği gerekçesiyle fazla gelmemesi için tuzak kurduğu ortaya çıktı. Yaşlı adamın çamaşır suyu ile pantolonunu kirleten tuvalet çalışanı hakkında soruşturma başlatıldı. 
EMEKLİLİK GÜNLERİNİ MEYDAN PARKINDA GEÇİRİYOR
Deniz Yolları’ndan emekli olan 75 yaşındaki Yusuf Çebi, emeklilik yıllarını Trabzon’da geçirmeye karar verdi. Yaşlı adam gününün büyük bir bölümünü Atatürk Alanı’ndaki parkta arkadaşlarıyla buluşarak geçirmeye başladı. Gün boyu parkta arkadaşlarıyla sohbet eden prostat hastası ve felçli olan Yusuf Çebi, sık sık parktaki belediyeye tuvalete kullandı. Her akşam eve döndüğünde, aile üyeleri pantolonlarının arkasında büyük beyaz lekeler olduğunu kendisine gösterdi. 
TUVALETE GİRDE, ÇALIŞANI İZLEMEYE ETMEYE BAŞLADI
Pantolonundaki lekelerin çamaşır suyu olduğunu anlayan Yusuf Çebi, 16 Ağustos 2018 tarihinde gittiği tuvalette, tuvalet çalışanını izlemeye aldı. Tuvalet ihtiyacını gören Yusuf Çebi, tuvaletten çıkarken, tuvalet çalışanının arkasından pantolonuna çamaşır suyu döktüğünü gördü. Çebi, tuvalet çalışanını başta CİMER ve BİMER olmak üzere tüm kurumlara şikayet ederek, cezalandırılmasını istedi. 
BEŞ KEZ TUVALETE GİDİYOR, BİR KEZ ÖDEME YAPIYOR 
17 Ağustos 2018 tarihinde CİMER ve BİMER’e mektup yazan emekli kaptan Yusuf Çebi, “ Prostat hastası ve felçli olmam nedeniyle tuvalete her defasında para vermiyorum. 5 kez gidersem, 1 kez veriyorum.  Aile üyelerim pantolonlarımın lekelendiğini söyledi. Son gittiğim de tuvalet çalışanı arkamdan çamaşır suyu attığını fark ettim. Felçli olduğum için döktüğü çamaşır suyunu hissetmiyordum” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın babasıyla birlikte çalıştığı belirlenen Yusuf Çebi’nin şikayeti üzerine Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın tuvalet çalışanı hakkında soruşturma açtığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105