ŞEHİT BABASINI YALANLADILAR

Şehit oğlunun fotoğrafının kaldırılmasına isyan eden babayı mı yalanlıyorsunuz? Şehidin babasına telefonda ilgileneceklerin söyleyerek geçiştirenler, şimdi geri adım atarak hem babayı yalanladılar, hem de şehidin ismini ve fotoğrafını asacaklarını açıkladılar.

AÇIKLAMADA ŞEHİT BABASINI YALANLADILAR

Trabzon’un Ortahisar İlçesinde 24 Şubat İlkokulu’nun önündeki üst geçitte şehit oğlu Astsubay Samet Çakır'ın adının ve fotoğrafının yer aldığı tabelanın kaldırılarak yerine motifler yapılmasına isyan eden şehit babası, belediyeyi aramış hiçbir sonuç alamayınca, çareyi basınla konuşmakta bulmuştu. Üst geçitten oğlunun fotoğrafının ve isminin kaldırıldığına isyan eden baba Muammer Çakır, telefonla aradığı belediye yetkililerinden cevap alamamıştı. Gazetemizi arayan ve derdini anlatan şehit babasının haberi dün günebakış’ta manşet olunca, belediye basın bürosu kendilerine yakın medyaya yazılı bir açıklama göndererek, şehit babasını yalanladı. 

İŞTE ŞEHİT BABASININ YALANLANDIĞI O AÇIKLAMA:

 “Büyükşehir Belediyesi olarak daha estetik bir Trabzon için çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürmekteyiz. Tanjant yolu üzerindeki 24 Şubat İlköğretim Okulu’nun önünde bulunan üst geçitte yapılan tadilat ve aydınlatma çalışmaları ile ilgili, bazı çevrelerce kamuoyunun yanıltılmak istendiğine üzülerek şahit olmaktayız. Üst geçitte bulunan Şehit Astsubay Samet Çakır’ın isminin yazılı olduğu tabelanın kaldırıldığı yönündeki algı gerçeği yansıtmamaktadır. Belediyemizi arayan duyarlı vatandaşlarımıza gerekli bilgilendirme detaylıca yapılmakta olup, şehidimizin isminin yazılı olduğu tabelayı kaldırmak gibi bir düşüncenin söz konusu bile olmayacağını belirtmek isteriz. Üst geçitte tadilata başlamadan önce Büyükşehir Belediyesi olarak şehidimizin ailesi ile görüşülerek, kendilerine bilgi verilmiştir. Aydınlatma çalışması tamamlandığında şehidimizin isminin bulunduğu tabela en kısa sürede ve daha güzel bir şekilde yerine asılacaktır. Şehidimizin ismini indirmek ve yerine asmamak gibi bir düşüncemiz asla olamaz. Vatan uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden şehitlerimizin ve kıymetli ailelerinin her zaman başımızın üstünde yeri vardır.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.