Beni ipe götürüp sallandıracaklarmış...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Beni ipe götürüp sallandıracaklarmış...' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu'nun mali genel kurulunda yaptığı konuşmada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve Gezi eylemlerini organize edenleri topa tuttu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu'nun (DEİK) Mali Genel Kurulu toplantısında konuştu. Kemal Kılıçdaroğlu'nu Gezi'de ortalığı yakıp yıkanlarla aynı kefeye koyan Erdoğan, Gezi eylemine katılan bazı sanatçıları da "Beni ipe götürecekmiş, senin haddine mi, biz şehadete inanmış insanlarız. Bunlar sanatçı müsveddesi. Şimdi gitsin yargıya hesabını versinler. Biz bunları karşılıksız bırakamayız..." dedi.

İşte Erdoğan'ın açıklamasından satır başları...

- 8 bin 582 ihracatçımıza yeşil pasaport ile önünü açtık. Pek çok ülkeye vizesiz seyahatin yolunu açtık. Eximbank'ın sermayesini 3 milyar liradan 10 milyar liraya çıkardık.

- İhracatçılarımıza 2 milyar sadece geçen sene destek verdik. Son 16 yılda 201 milyar doların üzerinde doğrudan yatırımın üzerine ulaştık. İş adamlarına yurt dışında heyecan ve girişimci ruhunu aşılayalım istiyoruz. 

- 2002 yılında yola çıktığımızda, bizim ihracatımız neydi? 36 milyar dolar. Şu anda nereye geldik? 170 milyar dolara geldik.

12 AĞAÇ İÇİN EKONOMİMİZİ ESİR ALDILAR...

- Gezi Parkı'nda 12 ağacın taşınması bahane edilerek sokak üzerinden ekonomimiz teslim alındı...

- Burayı Fransa, Hollanda zannettiler yanıldılar.

- Sen belki Bakırköy Belediyesi'ne sığınırsın ama biz milletimizle omuz omuza durur terör eylemini darbe eylemini pes ettiririz.

BAY KEMAL'İN O TERÖRİSTLERDEN HİÇBİR FARKI YOK

- Polisimize kurşun sıktılar, caddeleri, iş yerlerini, insanlarımızın vergileriyle alınan o belediye otobüslerini yaktılar, yıktılar. Bunlar mı vatansever? Bunlar mı milliyetperver? Bunların arkasında duranları siz nasıl savunuyorsunuz? Sen ana muhalefetin başı olsan ne yazar, olmasan ne yazar.

- İstanbul'da başbakanlık ofisini bombalamaya gelenleri savunan iş makinalarıyla yollarımızı bozanlar, bunlarla beraber olanlar bu milleti sevenler olabilir mi? Güney Doğu'da o hendekleri açanlar neyse, ana muhalefetin başı da odur. Hiçbir farkı yoktur.

BENİ İPE GÖTÜRECEKMİŞ BU SANATÇI MÜSVEDDELERİ...

- Hem ana muhalefet hem de uluslararası bazı kuruluşlar tarafından kışkırtıldı. Beni ipe götüreceklermiş, bunu sanatçı müsveddeleri yapacakmış, senin her yerin sanatçı olsa ne yazar. Beni ipe götürecekmiş, senin haddine mi?

- Biz şahadete inanmış insanlarımız: Biz bunların bedelini ödemeye hazırız. Bunlar sanatçı müsveddeleri. Bunun bedelini ödeyecekler.

- Kalkacaksın bu ülkenin Cumhurbaşkanını ipte sallandıracaksın. Şimdi yargıya git hesabını ver. Bunu yanlarına bırakamayız.

'SSK'YI BATIRAN BİZE DERS VERMEYE KALKTI'

- 24 Haziran'ın seçim zaferimizin hemen akabinde döviz kurundaki saldırıların diğerlerinden farkı yoktur. Tıpkı Gezi Parkı, çukur eylemleri, 15 Temmuz'dan farkı yoktur.

- Ana muhalefet bu süreçte kötü bir sınav verdi. Zat o dönemde milletimizin ve iş adamlarımızın moralini bozmaya çalıştı. SSK'yı batıran bu adam bir de bize ders vermeye kalktı.

- Senin döneminde ne halde olduğunu biliriz. Siz ölüleri bile rehine aldınız. Böyle bir SSK genel müdürlüğü yaptın, suçu o dönemin Başbakanına attı. Yalanlarına iftiralarına devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105