Konuşturmadılar...

CHP Genel Merkezinde olağanüstü kurultay tartışmaları sürerken bir tartışma haberi de CHP Trabzon Ortahisar İlçe Danışma Kurulu Toplantısından geldi. Yenicuma Mahalle Eski Temsilcisi Ali Ayaz, kürsüye gelerek konuşmak istedi.  Basına kapalı gerçekleşen toplantıda Ayaz’ın iddiasına göre divan başkanlığı görevini yapan Ortahisar İlçe Başkanı Ömer Hacısalihoğlu konuşma yapmasına izin vermedi. Yaşananlara tepki gösteren Ayaz “CHP Ortahisar 2. olağan danışma kurulunda bana söz hakkımı vermeyen CHP ilçe başkanını kınıyorum. Bu olayda tavrını koymayan sayın vekilimiz ve il başkanımızı da ayrıca kınıyorum.” dedi.

CHP Genel Merkezde olağanüstü kurultay tartışmaları sürerken bir tartışma haberi de CHP Trabzon Ortahisar İlçe Danışma Kurulu Toplantısından geldi. Yenicuma Mahalle Eski Temsilcisi Ali Ayaz, kürsüye gelerek konuşmak istedi.  Basına kapalı gerçekleşen toplantıda Ayaz’ın iddiasına göre divan başkanlığı görevini yapan Ortahisar İlçe Başkanı Ömer Hacısalihoğlu konuşma yapmasına izin vermedi. Yaşananlara tepki gösteren Ayaz “CHP Ortahisar 2. olağan danışma kurulunda bana söz hakkımı vermeyen CHP ilçe başkanını kınıyorum. Bu olayda tavrını koymayan sayın vekilimiz ve il başkanımızı da ayrıca kınıyorum.” dedi.

DEMOKRASİDEN

BAHSEDENLER SÖZ HAKKIMI ENGELLEDİ

CHP’de sular durulmuyor. Genel Merkezde olağanüstü kurultay tartışmaları sürerken bu defa da Trabzon Ortahisar İlçe Danışma Kurulu Toplantısı karıştı. Toplantıda kürsüye çıkarak konuşma yapmak isteyen Yenicuma Mahalle Eski Temsilcisi Ali Ayaz’ın iddiasına göre konuşma yapması divan başkanlığı yapan Ortahisar İlçe Başkanı Ömer Hacısalihoğlu tarafından engellendi. Yaşananlara sosyal medya hesabından açıklama yaparak büyük tepki gösteren Ayaz, İlçe Başkanı için ağır ifadeler kullanarak suçladı. Ayaz “Demokrasiden bahsedenler demokratik hakkımı engellediler. 7 bin oy kaybetmenin sebeplerini irdelemem doğru değil mi? Neyi konuşacağız bunu konuşmayacaksak? Partililere sosyal medyada konuşmayın diyenler danışma kurulunda söz hakkı vermiyor. Demokrasiden bahsedenler söz hakkımı engelledi danışma kurulunda konuşamayacaksam nerde konuşacağım. Başarısızlığı arıyorsanız sorumlusu örgütlerden sorumlu sinsi ilçe başkan yardımcısıdır.” dedi.

Yaşananlara sessiz kaldığı için CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya ve İl Başkanı Güzide Uzun’a sitem eden Ayaz gazetemize yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. Ayaz “Söz hakkı aldık. İlçe yönetimine muhalif olduğum için ilçe başkanı Ömer Hacısalihoğlu bizi kale almadı. Oylama yapmadan kendini divan başkanı, yanındaki yöneticileri de divan başkan yardımcıları olarak oraya koydu. Ardından söz hakkı yazdırmak için gittim Ömer Hacısalihgoğu bana dedi ki ‘sana söz hakkı vermeyeceğim’. Seni disipline verdik. Ben ‘tüzükte böyle bir şey yok, bana hiçbir bildiri gelmedi’ dedim.  Ahmet Kaya ve Güzide Uzun’a gittim durumu anlattım. Benimle ilgilenmediler. Biz onlara oy verdik ama onlar bize böyle bakıyor. 7 bin oy kaybı var. Yönetim için problemler, başarısızlık var. Kendilerini ziyarete gidenlere asık suratla bakıyor, kendi kafalarına göre açıklama yapıyorlar.” ifadelerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonChp
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.