SİYASET KAZANI KAYNIYOR

GÜMÜŞHANE’DE ÇİMEN-VARAN, GÖRELE’DE ERENER-MELİKOĞLU MÜCADELESİ

MHP Genel Merkezi dün 9 ilde ve bazı ilçelerde belediye başkan adaylarını açıkladı. Açıklanan ilçeler arasında Görele de var. Görele eski Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu bu kez Milliyetçi Hareket Partisinden aday oldu. Öyle görünüyor ki Görele’de çetin bir mücadele var.

Gümüşhane Belediye Başkanlığı için adaylığını açıklaması beklenen AK Parti kurucusu Sabri Varan ise hafta başına kaldı. Sabri Varan MHP’den Gümüşhane Belediye Başkan adayı oluyor. Açıklanan 9 il arasında göremediğimiz Varan’ın kararını Pazartesi günü MHP Genel Merkezi’ne bildireceği ve Salı ya da Çarşamba günü açıklanacağı belirtildi. Varan’ın Gümüşhane’den adaylığı ile birlikte Gümüşhane’de de çetin bir mücadele bekleniyor.

Kent Konseyi Genç’i istedi

ORTAHİSAR Kent Konseyi Başkanı Dündar Ayyıldız, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e destek verdi. Ayyıldız “Her yönüyle başarılı bir yönetici olan Ortahisar Belediye Başkanımıza tam destek veriyoruz, yeni dönemde de devam ederek projelerini tüm hızıyla sürdüreceğine inanıyoruz.” dedi.

Ortahisar Kent Konseyi Başkanı Dündar Ayyıldız, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e destek verdi. Ayyıldız, “Her yönüyle başarılı bir yönetici olan Ortahisar Belediye Başkanımıza tam destek veriyoruz, yeni dönemde de devam ederek projelerini tüm hızıyla sürdüreceğine inanıyoruz.” dedi.

Ortahisar Kent Konseyi’nin Kadın, Gençlik, Çocuk ve Engelliler meclisinden oluşan dört meclisi, genel kurul üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri adına Başkan Dündar Ayyıldız yaptığı açıklamayla beraber Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e destek vererek, yeni dönemde de Ortahisar Belediye Başkanı olarak devam etmesi gerektiğini söyledi.Ayyıldız’ın açıklaması şöyle: “Trabzon’un her sokağında sevgi seli ile karşılaşan teşkilatın içinden gelen Ortahisar Belediye Başkanımız Avukat Ahmet Metin Genç, milletin desteğini arkasına alarak ben değil biz anlayışıyla beraber örnek bir yönetim sergilemiştir. Her yönüyle başarılı bir yönetici olan Ortahisar Belediye Başkanımıza tam destek veriyoruz, yeni dönemde de devam ederek projelerini tüm hızıyla sürdüreceğine inanıyoruz.”

MHP’NİN ÇARŞIBAŞI’NDA DÖRT ADAY ADAYI VAR

Çarşıbaşı’nda AK Parti’de kimin aday olacağı merakla beklenirken gözler diğer partilerin çalışmalarına çevrildi. Özellikle 2014’te az bir oy farkıyla seçimleri kaybeden MHP’nin belediye başkan adayının kim olacağı sorusu 20 Aralık’ı kadar cevabını bulacak.Çarşıbaşı’nda eski ilçe başkanı Halil Kul, eski ilçe yöneticisi Muhasebeci/Mali Müşavir Alparslan Kul’un Çarşamba günü aday adaylığı müracaatını yapacakları öğrenildi. Bu isimlerin yanı sıra 2 ismin daha aday adayı olacağı merakla beklenirken bu isimlerden birinin de ilçede 25 yıl belediye başkanlığı yapan Mehmet Turan olduğu iddia edildi. Turan, bu konudaki soruları cevapsız bırakırken AK Parti’nin adayının açıklanmasından sonra son kararını vereceği iddialar arasında.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.