18 yıl sonra kavuştular

18 yıl önce gazetemizin gündeme getirdiği ‘ARİFE’NİN ACI ÖYKÜSÜ… DOĞACAK ÇOCUĞUNU VERECEK AİLE ARIYOR' başlıklı haber üzerine evlatlık verilen Doğan Öztürk, öz annesini ATV’de Esra Erol'un programında buldu.

Trabzonlu olan anne Arife Kaya, yayına çıkana kadar görmediği oğlu Doğan Öztürk’ü stüdyoda görünce dakikalarca sarılıp ağladı. 

GAZETE ELİNDE

18 yıl önce evlatlık verilen Doğan Öztürk, elindeki tek bilgi olan 18 yıl önceki gazete haberini Esra Erol hızlı bir şekilde değerlendirdi. Gazetemizde yer alan haberde annenin fotoğraf karesinin bulunması süreci hızlandırdı. Doğan Öztürk’ün annesine 24 saat içinde ulaşılırken, kişinin anne Arife Kaya olduğu belirlendi.

DNT TESTİ YAPILDI

Arife Kaya’ya kısa sürede ulaşan Esra Erol, canlı yayına davet ederek DNA testi yapılacağını açıkladı. Arife Kaya ve Doğan Öztürk arasında yapılan DNA testinin sonucu Esra Erol’da açıklandı. DNA testi sonucuna göre Doğan, Arife Kaya’nın oğlu çıktı.

Haber: Kemal BEKTAŞ

Anahtar Kelimeler:
TrabzonAnneOğul
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.