ACILI BABA SAĞIROĞLU'NU SUÇLADI

ACILI baba Kerim Er, 1 Ekim 2017 tarihinde Trabzon Havalimanı Kavşağı’nda Sağıroğlu Şirketine bağlı kamyonun sürücüsü tarafından ezilen 20 yaşındaki kızı Büşra Er için adalet istedi. Gerçekleşen kazada, kızı Büşra Er’i ezerek hayatını kaybetmesine yol açan kamyon sürücüsünün yaya kaldırımını ihlal ettiğini söyleyen gözü yaşlı baba Kerim Er, kaza sonrasında Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’nun oğlunun kazanın yaşandığı kavşaktaki kamera görüntülerini topladığını ve arkada delil bırakmadığını iddia etti. Polisin tuttuğu kaza raporunda kamyon sürücüsünün 8’de 6 suçlu olduğunun belirtildiğini ancak sürücünün tahliye edildiğini söyleyen baba Kerim Er, “Kamyon şoförünün dikkatsizliği sonucunda kızım hayatını kaybetti. Sürücü dikiz aynasından bakması gerekirken hiç önüne bakmayarak kızımı ezdi. Trafik kurallarına göre bu kontrolü yapması gerekiyor. Bakmaması sonrası da çocuğumu aracın altına aldı.” ifadelerini kullandı. 

“SAĞIROĞLU’NUN DA EVLADI VAR”

Henüz 20 yaşında hayatının baharında olan Avrasya Üniversitesi Psikoloji Bölümü 3. sınıf öğrencisi kızı Büşra Er’in hayatını kaybettiği kaza sonrasında Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’nun oğlunun kazanın yaşandığı kavşaktaki kamera görüntülerini topladığını ve arkada delil bırakılmadığını iddia eden acılı baba Kerim Er, “İbrahim Sağıroğlu’nun da evladı var. Allah bu acıyı yaşatmasın ama yaşatırsa acaba ne düşünürdü? Bu acı tarif edilemez. Kaza ört pas edildi. İlerleyen günlerde detaylı şekilde farklı belgeler paylaşacağım. İbrahim Sağıroğlu’nun oğlu, o gün o dakika kaza görüntülerine burada müdahale etti. Şu an görüntüler ortada yok. Kaza sonrasında bana verilen cdnin içinde 3 fotoğraftan başka hiçbir şey yoktu. Pazartesi yeniden bir talepte bulunacağım ve tüm görüntülerin iade edilmesini isteyeceğim. Eğer ki iade sağlanmaz ise daha sonra açıklayacağımız kuşkularımız doğru demektir.” şeklinde konuştu.

Kaza sonrasında burunlarına pis kokuların geldiğini ifade eden baba Kerim Er, “Kaza sonrasında Yomra Belediye Başkanı ve benim de tanıdığım iki kişi Sağıroğlu ile kızımın cenazesine geldi. Daha sonra arayıp taziyeye gelmek istediler. Biz de müsaade ettik. Kötü bir şey düşünmedik. Kaza ‘Allah’tan gelmiştir’ dedik. Daha sonra burnumuza pis kokular gelmeye başladı. Belli noktalara müdahalelerimiz engellenmeye başladı. İbrahim Sağıroğlu taziyeye geldikten sonra bizden ses çıkmayınca ‘Üzerimizi unlu görüp, bizi değirmenci sandı’ ve olaya duyarsız kaldı. Belli noktalara müdahale etmesi bizi yaraladı. Hakkımızı kanımızın son damlasına kadar arayacağız.” dedi.

BASINA SİTEM ETTİ

Baba Kerim Er, Trabzon’daki yerel basın ve haber ajanslarına kazaya yer vermemelerinden ötürü sitem etti. Baba Er, “Kızım minibüsten inip karşıdan karşıya geçmek istedi. Bir arkadaşı geçerken kızım kamyon şoförünün dikkatsizliği sonucu hayatını kaybetti. Kamyon sürücüsü benim kızımı öldürdü. Hiçbir basın kuruluşu ve internet siteleri bu kazayı haber yapmadı. Acaba neden? Kazaya sebebiyet veren Sağıroğlu Şirketinin kamyonu bizi endişelendirdi. Neden? Kimlere baskı yapıldı? Bu haber neden yapılmadı? En küçük bir kaza bile bütün kuruluşlarda haber yapılıyor. Neden benim kızımın hayatını kaybettiği kaza haber yapılmadı? Trabzon basını benim bildiğim şekliyle halkının yanındadır. Öyle de inanıyoruz bu işin takip edilmesini istiyoruz.” diye konuştu.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105