Adres Paris Ruhu Trabzon

Paris Trabzonlular Derneği  Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası desteğiyle  7S Fuarcılık işbirliği ile 27-29 2017 Ekim tarihleri arasında Paris’te I. Uluslararası İş Dünyası Ve Yatırım Zirvesini gerçekleştiriyor.

Türkiye-Fransa arasında farklı sektörlerden  katılımlarla ikili ilişkileri geliştirmek ve yeni iş fırsatları oluşturmak hedefiyle düzenlenecek zirveye, Türkiye'den milletvekilleri,belediye başkanları,çeşitli sivil toplum örgütleri, sanat, siyaset ve iş dünyasının önemli isimleri ve basın camiasının güzide temsilcileri iştirak edeceklerdir.

Zirve kapsamında düzenlenecek I. Uluslararası İş Dünyası ve Yatırım Konferans’ında, devlet ve özel sektör temsilcileri, üniversitelerden akademisyenler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve bürokrasinin önde gelen isimleri yapacakları konuşmaları ile imalat ve hizmet sektörünün geleceğine, Türk-Fransa İlişkilerinin ticari ve stratejik iş birliğinin önemine yönelik  mesajlar vereceklerdir. Türkiye’nin yanı sıra Avrupa’dan da iş ve siyaset dünyasının geniş katılımıyla gerçekleşecek olan konferans’ta, talepler ve beklentiler üzerine yapılan araştırmalar sonucu tespit edilen ihtiyaçların giderilmesi için işbirliği imkanları aranacak ve düzenlenen sempozyumlarla konusunda uzman kişilerin düşüncelerine başvurulacaktır. Türkiye, tüm dünya ülkeleri için önemli bir pazar ve fırsatlar ülkesidir ve Türkiye’nin dünyada lider ülkeler arasındaki yerini alması en büyük hedefimizdir.

Sponsor katılımlarla ilerleyecek  zirve , Paris Trabzonlular Derneği’nin yurtdışında yaşayan yurttaşlarımız için yapacağı, ‘Kültür ve Sanat Evi’ne de büyük bir kaynak oluşturacaktır.

Aynı zamanda bu değerli amaca hizmet etmek için iş, sanat , siyaset ve basın dünyasının güzide temsilcilerinin, değerli akademisyenlerin ve Paris Trabzonlular Derneği’nin yurtdışındaki özel davetlilerinin katılımıyla I. Uluslararası İş Dünyası Ve Yatırım Zirvesi gerçekleşecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.