Ak Parti Trabzon Milletvekili Köseoğlu mega müjdeyi verdi

AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Trabzon’un mega projelerinden biri olan Şehir Hastanesi'nin Kalkınma Bakanlığı Yüksek Planlama Kurulu (YPK) onayından geçtiğini söyledi. Milletvekili Köseoğlu, "Akyazı sahilindeki dolgu alanında yaklaşık 400 dönümlük arazi üzerine kurulacak 1100 yataklı Trabzon Şehir Hastanesi 2020 yılında tamamlanacak. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere emeği geçen bütün bakan ve milletvekili arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." dedi.

Milletvekili Köseoğlu, Trabzon’un mega projelerinden biri olan Şehir Hastanesi için geri sayımın başladığını belirtti.

Ortahisar ilçesi Akyazı Mahallesi sahilindeki dolgu alanında Şenol Güneş Spor Kompleksinin yanındaki 400 dönümlük alana kurulacak Trabzon Şehir Hastanesi Projesi'nin Kalkınma Bakanlığı Yüksek Planlama Kurulu onayından geçtiği bilgisini veren Köseoğlu, "Trabzon’umuza sağlık hizmetleri noktasında çağ atlatacak olan Şehir Hastanesi, Yüksek Planlama Kurulunda imzalanarak onaylandı. Bundan sonra ihale sürecine geçilecek." dedi.

‘Sağlık Merkezi Trabzon’ hedefi için Şehir Hastanesi’nin kent açısından büyük önem taşıdığını kaydeden Köseoğlu, şöyle konuştu:

"Akyazı sahilindeki dolgu alanında yaklaşık 400 dönümlük arazi üzerine kurulacak olan ve 1100 yataklı olarak planlanan Trabzon Şehir Hastanesi’nin inşaatı 2018 yılında başlayacak ve 2020 yılında tamamlanacak. İnşallah hem Trabzonlu hemşehrilerimize hem de bölge insanımıza hizmet verilecek. Trabzon Şehir Hastanesi’nde hasta odaları beş yıldızlı otel konforunda olacak ve son teknoloji teçhizat ile donatılacak."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla, Başbakan Binalı Yıldırım’ın oluru, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun takibiyle ve milletvekillerinin desteğiyle Trabzon Şehir Hastanesi’nin YPK kararı çıktığını vurgulayan Köseoğlu, "Geçtiğimiz ay Şehir Hastanesinin yapılacağı Akyazı’daki dolgu alanıyla ilgili gerekli imar değişikliği Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisimizde onaylanmıştı. Şu anda ön fizibilite çalışmaları sürecinde de sona gelindi. Şimdi ihale tarihini bekliyoruz. Tüm Trabzon’umuza hayırlı uğurlu olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Aydın GELLECİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105