Arsin ilçesinde 40 yıllık hasret sona eriyor!

Trabzon'un Arsin ilçesi Santa grup yolu üzerinde bulunan birçok vatandaşın beklediği bitiyor. 

Yol bitmeden 3 mahallenin sakinleri yolun sevincini yaşamaya başladı. Yaklaşık 500 haneye hizmet verecek olan 40 yıldır beklenen yol Kotanlı, Sincan ve Likoslu Mahallelerinde yaşayan vatandaşlar Santa grup yoluna bağlanacak.

Yol çalışmalarına öncülük eden Hüseyin Haldızoğlu konuyla ilgili bilgi vererek şunları söyledi: “Yol medeniyettir. Yol hizmetin aslıdır. Yolsuz hizmet olmaz. Üç mahalle sakinleri yıllardır bu yolun hayaliyle yaşadı. Birçok siyasetçi uzun yıllar yolu yapacağını söyledi. Şükürler olsun ki yolumuz birleşti. Düzeltme çakışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Güzel Arsin'imizin değerli Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen, Başkan Yardımcısı Farabi Hacıhasanoğlu ve başkanımızın ekibine teşekkür ederiz. Belediye vatandaş iş birliğiyle yapılan bu yol bölgemize sosyal, ekonomik, ticarî, eğitim, turizm ve tarım gibi ana konularda katkı sağlayacaktır. Biz mahalle sakinleri olarak fedakârca yapılan bu hizmeti unutmayacağız.” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.