Atatürk Ortaokulu’ndan anlamlı kampanya

Trabzon’un Arsin ilçesindeki Atatürk Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri önderliğinde Afrin’de kahramanlık destanı yazan Mehmetçiklerimiz için bağış kampanyası başlatıldı. Okul öğretmenleri Nuri Yaşar ve Selim Kul, bütün Trabzonluları kampanyaya katılmaya ve 28 Mart’ta düzenlenecek olan kermese davet etti.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından yürütülen Zeytin Dalı Operasyonu kapsamında Afrin’de kahramanlık destanı yazan Mehmetçiğimiz için hemen her kesimden destek geliyor.

Arsin ilçesindeki Atatürk Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri önderliğinde Mehmetçiklerimiz için bağış kampanyası başlatıldı. Konuyla ilgili bilgiler veren okul öğretmenleri Nuri Yaşar ve Selim Kul, bütün Trabzonluları kampanyaya katılmaya ve 28 Mart’ta düzenlenecek olan kermese davet etti.

Okul öğretmeni Nuri Yaşar, “Arsin Kaymakamlığı, Arsin Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Atatürk Ortaokulu’nun işbirliği ile Mehmetçik Vakfı’na iletilmek üzere bir yardım kampanyası başlattık. Bu kampanya 12 Mart ile 28 Mart tarihleri arasında bu bağış kampanyası devam edecektir. Yine 28 Mart 2018 Çarşamba günü Arsin Ulu Cami Kutlu Doğum Salonunda bir kermes düzenleyeceğiz Hesaba yatırılan paralar direkt olarak Mehmetçik Vakfına aktarılacak. Kermeste toplanan bağışlar da yine Mehmetçik Vakfının hesabına gönderilecektir. Şimdiden tüm Trabzonluları bu kampanyaya ve kermese davet ediyoruz.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105