BAKANSIZ OLMAZ

TRABZON bakansız olmaz’

TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, yeni sistem gereği şehirlere bakanlık sistemi bitmesine rağmen Trabzon’a yine bakanlık istedi. Hacısalihoğlu, yeni dönemde de Trabzonlu mevcut bakanların bir şekliyle bakan olarak görevlerine devam etmesini arzu ettiklerini belirtti.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, yeni dönemde de Trabzonlu mevcut bakanların bir şekliyle bakan olarak görevlerine devam etmesini arzu ettiklerini belirterek "Alacakları her yeni görevde de şehrimizin sorunlarıyla ilgilenecekleri ve takip edeceklerinden şüphemiz yoktur. Yine de arzumuz o dur ki şehrimiz bakansız kalmasın" dedi.

TTSO Haziran ayı Meclis Toplantısı'nda konuşan Hacısalihoğlu, 24 Haziran seçimlerine vurgu yaparak, "5 yıl önümüzde seçim yok. Rahat olabiliriz. Bu rahatlıkla artık geleceğe yön verme adına hepimizin beklediği, ekonominin mevcut konumdan daha iyi bir konuma gelmesidir. Bu konuda elbette Sayın Cumhurbaşkanımızın kuracağı kabineyle ülkenin ekonomisini daha iyi zeminlere getireceğinden hiç şüphemiz yoktur" diye konuştu.

Bugüne kadar Trabzon'un ve ülkenin gelişmesine bütün siyasilerin büyük emekleri geçtiğine dikkati çeken Hacısalihoğlu, "Özellikle de Cumhurbaşkanımızın talimatıyla şehrimizin ekonomik yönden gelişmesi doğrultusunda, gerek bakanımız Süleyman Soylu gerekse bakanımız Berat Albayrak'ın çok büyük gayretleri ve emekleriyle şehrimizde beklenmedik hızda arzu ettiğimiz konular hayata geçmiştir. Yeni dönemde de inanıyoruz ki mevcut bakanlarımız bir şekliyle bakan olarak devam etsin. Alacakları her yeni görevde de şehrimizin sorunlarıyla ilgilenecekleri ve takip edeceklerinden şüphemiz yoktur. Yine de arzumuz odur ki şehrimiz bakansız kalmasın. Camia ve şehir olarak beklentimiz bu yöndedir" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105