FATİH PARKINI BÜYÜKŞEHİR İŞLETECEK

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantılarının beşinci oturumu dün gerçekleştirildi. Mecliste yeniden düzenlemesi süren Fatih Parkının işletmesinin Büyükşehir tarafından yapılması oy birliğiyle onaylandı. Konuya ilişkin konuşan Başkan Zorluoğlu, “Maksadımız kâr değil vatandaşa hizmettir.” dedi.

FATİH PARKI KÂR GÜTMEYECEK

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantılarının beşinci oturumu dün gerçekleştirildi. Mecliste yeniden düzenlemesi süren Fatih Parkının işletmesinin Büyükşehir tarafından yapılması oy birliğiyle onaylandı. Konuya ilişkin konuşan Başkan Zorluoğlu, “Fatih Parkı biz meclisimizden aldığımız yetkiye istinaden kaynağını borçlanmak suretiyle iller bankasından temin ettiğimiz bir yer. Şehrin kalbinde önemli tesislerimizi üçüncü kişilere işlettirmek istemiyorum. Biz belediye olarak kendimiz işletelim. Maksadımız kâr değil vatandaşa hizmet olsun. Çünkü maalesef kiraya verdiğimiz yerle ilgili çok sorunlar yaşanıyor. Hâlbuki kendi şirketimiz olduğunda böyle bir risk ortadan kalkıyor. Burayı biz kendimiz belediye olarak, idarelerim gözetimi altında işletilecek. Uygun ücret politikasını vatandaşa buluşturacağız.” diye konuştu. 

Anahtar Kelimeler:
BelediyeMeclisFatihUygun
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.