Forvette sıkıntıya neden oldu

Ligde geçen hafta Evkur Yeni Malatyaspor ile yapılan maçta sakatlanarak en az 2-3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Burak Yılmaz'ın yokluğunda Rodallega da kart cezalısı durumuna düştü.
Bordo-mavili takımın gol yollarında tek forvet oyuncusu Senegalli futbolcu Dame N'Doye kaldı. N'Doye, geçen sezon Galatasaray ile ligde oynanan iki maçta da 1'er gol olmak üzere 2 gol atma başarısı göstermişti.
Senegalli forvet, bordo-mavili takımın deplasmanda 1-0 kazandığı karşılaşmada galibiyet golünü kaydederken ikinci yarı Trabzon'da 2-0'lık galibiyette takımının ilk golünü atan isim olmuştu.
Bu sezon ligde 2 maçta 88 dakika süre alan ve golle tanışamayan N'Doye, Ziraat Türkiye Kupası'nda Çorum Belediyespor karşısında oyuna girdiği son 22 dakikaya 2 gol sığdırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105