Hırsızlık yapılan evi gösteriyordu.. İşte Kahramanımız!

Trabzon'un Maçka İlçesi, Köprüyanı Mahallesi kırsalında güvenlik güçlerinin gerçekleştirdiği arama tarama faaliyetleri sırasında, pusu kuran teröristlerin açtığı ateş sonucu Jandarma İstihbaratçı Başçavuş Ferhat Gedik ve 15 yaşındaki Eren Bülbül şehit düştü. Polis memuru Namık Öztel ise yaralandı.

ERZAK ÇALDILAR PUSU KURDULAR

Karadeniz Açılım Grubu üyesi teröristlerin yakalanması için çalışmaların sürdüğü sırada iki şehit verdik. Teröristlerin açtığı ateş sonucu Jandarma İstihbaratçı Başçavuş Ferhat Gedik, Polis memuru Namık Öztel ve 15 yaşındaki Eren Bülbül yaralandı. Yaralılar ambulans helikopterle hastaneye kaldırıldı. KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne kaldırılan yarılılardan Başçavuş Ferhat Gedik ve Eren Bülbül şehit oldu. Bölgeye çok sayıda zırhlı araç ve birlik sevk edildi. Şehit düşen iki çocuk babası Başçavuş Ferhat Gedik’in geçici görevli bir ay süreyle Trabzon'da görevlendirildiği ileri sürüldü.

AİLE HASTANE ÖNÜNDE İSYAN ETTİ

Çocukları Eren Bülbül'ün ölüm haberi alan yakınları, hastaneye koştu. Şehit düşen ve lise öğrencisi olduğu öğrenilen Eren Bülbül'ün yakınları, sinir krizleri geçirdi. Bu arada çatışmanın sürdüğü öğrenildi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105