İki Vekil istedi Bakan Birini aldı

GAZETE61 HABER MERKEZİ – ÖZEL HABER

Gümüşhane AK Parti İl Başkanı Celalattin Köse, kavgalı olduğunu ve sağlık hizmetlerinde sorunlar yaşandığını ileri sürerek, iki kamu görevlisinin görevden alınması için kaleme aldığı mektubu kentin iki vekiline gönderdi. İki vekil, Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a bir mektup yazarak, kamu görevlilerinin görevden alınmasını talep etti. Bakan Akdağ müdürlerden birini görevden aldı.

BAŞKAN İKİ VEKİLE MEKTUP YAZDI
Gümüşhane AK Parti İl Başkanı Celalettin Köse, bir süredir kentte görev yapan Sağlık Müdürü Mustafa Ağar ile Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Özgür Çelebi arasında tartışmalar yaşandığını ileri sürerek, yaşanan sorunların sağlık hizmetlerinin yürümesinde büyük sıkıntılar doğurduğunu belirten bir mektup kaleme aldı. Başkan Köse, yazdığı mektubu Gümüşhane AK Parti Milletvekilleri Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş'a gönderdi.

İKİ VEKİ BAKANDAN RİCACI OLDU
Gümüşhane AK Parti Milletvekilleri Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş, Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a bir mektup yazarak kentte sağlık hizmetlerinde aksamalar olduğu gerekçesiyle kamu görevlilerinin görevden alınmasını rica etti. İki vekil il başkanının mektubunu da kendilerinin imzaladığı mektupla birlikte Bakan Akdağ'a gönderdi. Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Gümüşhane Sağlık Müdürü Mustafa Ağar'ı görevden alarak Adıyaman'a doktor olarak atadı. Ağar'ın yerine Aydın Halk Halk Sağlığı Müdürü Fevzi Yavuzyılmaz getirildi. Bu arada Erzurumlu Özgür Çelebi ise koltuğunu korudu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.